Uuden vuoden unelmia

lauantai 29. joulukuu 2007

Täkäläisen johtavan festfixaren ja PR-gurun Micael Bindefeldin mukaan suurten pömpöösien gaalojen aika on ohi – ainakin, jos kysymys on kalenteriin merkitystä juhlasta, niinkuin nyt esimerkiksi uudesta vuodesta. In, cool ja pop on sen sijaan kotona järjestettävät intiimit illalliset, joihin kutsutaan vain tarkoin valitut lähimmät ystävät. Illallisen tulee tietenkin koostua vähintään kahdeksasta erilaisesta eksoottisesta tahi jännittävästä ruokalajista tyyliin karamellisoitua kevätruohonjuurta lampaan poskilihaspulverin ja karpalonkivikastikkeen kera. Juomiksi kelpaavat vain harvinaisimmat ja persoonallisimmat löydöt – mieluiten suoraan shamppanjantuottajan tilalta ostetut.

Sikäli siis Minttu ja monet muutkin, jotka ovat päättäneet juhlia vuoden vaihtumista kotona oman väen kesken tai pienimuotoisten kotibileiden merkeissä, voi todeta olevansa tosi in. Kahdeksan ruokalajia saa helposti kasaan, kun laskee mukaan eri makuiset sipsit ja nakkien kanssa tarjottavan sinapin. Mikäli kuitenkin olisin saanut kutsun new yorkilaisiin uuden vuoden bileisiin (leffoissa New Yorkissa on aina makeita uuden vuoden bileitä.. esim. iki-ihanan When Harry Met Sally -leffan lopussa!) voisin mielelläni pukeutua pronssin väriseen pikkumekkoon….

 • Mekko, 3.1 Phillip Lim
 • Kengät, Jimmy Choo
 • Laukku, Marc Jacobs
 • Korut, Urban Outfitters

Kuvat: Net-a-porter, Mytheresa.com, Urban Outfitters


4 Responses to “Uuden vuoden unelmia”

 1. Avatar Lily sanoo:

  Hahhah en sittenkään ole niin fossiili kuin 17 vee veljeni minua nimitti kuultuaan että vietämme vuoden vaihdetta kahdestaan kotona :)

 2. Avatar Minttu sanoo:

  Lily: Joo – voit kertoa pikkuveljellesi, että on tosi trendikästä juhlia kotona! :D

 3. Avatar S I L V E R sanoo:

  Uuh. Onpa siinä tyylikkäät Jimmy Choot! =)

 4. Avatar Minttu sanoo:

  Silver: Eikö olekin!!! Harmi, että joulu meni jo… ;D