SFW Keskiviikko: Asu

keskiviikko 30. tammikuun 2008

Keskiviikon kunniaksi olen kasannut tälle päivälle oikein ekstrapaljon tekemistä. Muotinäytösten lisäksi olisi tarkoitus ehtiä yliopistolle (Peter McNeil luennoi aiheesta: Fashion, Postmodernism, Historicism) ja pikaa vielä toimistollekin…

Päivän tapahtumista odotan eniten Fifth Avenue Shoe Repairin ja Helena Hörstedtin näytöksiä. Tosin illan viimeinen, Cheap Mondayn, näytös on varmasti myös hauska, vaikka farkkuasut ei ehkä olekaan ihan kotonaan catwalkilla.

 • musta mekko/jättipaita, Monki
 • turkoosit sukkikset, H&M
 • silkkuhuivi, Filippa K.
 • lakerikengät, Pertti Palmroth


7 Responses to “SFW Keskiviikko: Asu”

 1. Avatar B-M sanoo:

  Härlig tröja, vill ha!!! Finns den till salu i din butik?

  hälsar B-M

 2. Avatar kirsikka sanoo:

  Kiva kun bloggailet tästä SFW:stä, mua vallan kiinnostaa se kun Suomessa meillä ei tollasta ole. Miten niitä näytöksiä pääsee siellä katsomaan? Oletko töissä muotialalla tms.? (En ole lukenut blogiasi kovin pitkään joten en tiedä jos olet maininnut!)

 3. Avatar Ani sanoo:

  Kiva asu, varsinkin tuo mekko/jättipaita (:

 4. Avatar laulaura sanoo:

  ihana tuo paita !
  minunkin mielestäni kiva, kun täältä voi lukea näistä tukholman muotiviikon tapahtumista. mistäköhän muualta löytäisin asiaa tästä ? :)

 5. Avatar Elly sanoo:

  Ihana asu sulla ;) Ja eipäs mulla kai muuta asiaa nyt sitten olekaan (?) :’D

 6. Avatar tuike sanoo:

  Sulla on huivi taas kivasti kaulassa. Voisit vaikka joskus kirjoitella huivien käytöstä, josko itsekin onnistuisi :). Omistan muutamiakin huiveja, vähemmän silkki- ja/tai merkkihuiveja tosin, paremminkin etnohenkisiä, mutta anyway: vähälle käytölle jäävät, kun aina lopulta huivi näyttää jotenkin ylimääräiseltä ja päälle liimatulta ja pelkkä paita jotenkin selkeämmältä valinnalta. Hjälp!

 7. Avatar Minttu sanoo:

  B-M: Tröjan var förra vårens model – så nej, den finns inte längre. Jag försöker hitta något lika roligt istället!

  Kirsikka: Opiskelen muotia Tukholman yliopistosta ja lisäksi aika monet kaverini on alalla ja sitä kautta saan kutsuja näytöksiin. Kiva, jos jutut kiinnostavat!

  Ani: Kiitos! :)

  Laulaura: Monet ruotsalaiset blogit raportoivat muotiviikoista. Tsekkaa esim: http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.753865

  Elly: No, oikein mukava kuulla tuokin! :)

  Tuike: Kiitos juttuvinkistä!! Muotiviikoilla on joka näytöksessä ollut tosi paljon huiveja… siitä kai tämä omakin innostukseni on peräisin. :)