SFW Keskiviikko: Highlights

keskiviikko 30. tammikuun 2008

Päivän värikäs: Jojo&Malou

Reteitä huulipunavärejä ja iloista designia Jojo&Maloulta! Lyhyitä rimpsumekkoja, pörröisiä pillerihattuja ja railakkaankuviollisia legginssejä – jotenkin sitä toivoisi, että useampi pukeutuisi räväköihin punaisiin, pinkkeihin ja violetteihin etenkin vuoden pimeimpään aikaan…

Päivän perinteinen: Resteröds

Jo 30-luvulla perustettu vaatehtimo, joka on päivittänyt mallistonsa 2010-luvulle. Teddy Boy -lookia on tarjoillut ensi syksylle myös Whyred ja Filippa K. Minttu diggaa Resterödsin puvun takin kapoista kaksirivinapitusta.

Päivän materiaali: Satiini

Useammassakin mallistossa läikehtivä satiini tuntuu valloittavan ykkösjuhlamateriaalin paikan kevään kevyiltä sifongeilta. Tässä upea smaragdinvihreä (joka muuten vaikuttaa olevan yksi syksyn suosikkiväreistä) iltapuku Styleinin mallistosta.

Päivän mies: Fifth Avenue Shoe Repair

Fifth Avenue Shoe Repair – tai FASR näin ystävien kesken – oli hienoinen pettymys… Ehkä odotukset olivat liian korkealla veretseisauttavan kevätnäytöksen jälkeen, mutta jotenkin monet mallit tuntuivat vanhan toistolta ilman mainittavaa uutta tulkintaa. Kyttyräselät ja pallohelmat olivat entisensä, nyt tosin satiinista toteutettuna. FASR pääsi kuitenkin ”päivän mies” kategorin ehdottomaksi voittajaksi kuvan kierretyn, väännetyn, käännetyn ja uudelleen puetun puhtaansinisen muhkean villpaidan ansiosta.

Päivän julkkis: Emma Wiklund

Edelleen uskomattoman raikas, luonnollinen ja cool… Lisäksi ihan mahottoman herttaisen oloinen ja jalat maassa kulkeva ex-supermalli bongattuna FASR:n näytöksen jälkeen.

Päivän highlight: Helena Hörstedt
Näytös, joka oli oikeastaan lähempänä taide-installaatiota kuin perinteistä catwalk-näytöstä esitteli kuusi (tai ehkä niitä oli seitsemän) Helena Hörstedtin toinen toistaan uskomatonta luomusta. Rivakasti häikäisevissä valoissa painelevat mallit tarttuivat tosi huonosti ”filmille”, mutta esitys teki syvän vaikutuksen. Mintun näkemys muodista on yleensä aika käytännöllinen, mutta tällaisina hetkinä ei voi muuta kuin olla iloinen siitä, että kaikki eivät ajattele samoin ja että jollakin on kykyä ja valmius toteuttaa näkemyksensä käytännössä.


5 Responses to “SFW Keskiviikko: Highlights”

 1. Avatar Anonymous sanoo:

  tuo malli on se Lindex-tyttö, eikö?

 2. Avatar every sanoo:

  Eikö se olekaan Emma Wiklund? :o Vai onko hän mennyt naimisiin? :)

 3. Avatar S I L V E R sanoo:

  Tyylikäs tuo Resterödsin takki! Ja asu on myös mahtava – 3 osainen ja lyhyet lahkeet! Raumalla sijaitseva Busstop myy Resterödsiä..hmm.. =)

 4. Avatar Antti sanoo:

  Resteröds on tosiaan todella hyvännäköinen!

 5. Avatar Minttu sanoo:

  Anonymous: Hän on juuri se Lindexin mainoksissa esiintynyt ”tyttö” – jos nyt melkein nelikymppisestä kahden lapsen äidistä voi vielä sanoa tyttö… ;D

  Every: No niin tietty!! Korjaan nimen asap. Joku hybridi tullut hänen tyttönimestään, jolla hänet aikoinaan opin ”tuntemaan” (Sjöberg) ja tästä uudesta…

  Silver: Busstop taitaa olla varsinainen trendiguru mesta! Pitäisiköhän sitä tehdä retki Raumalle… :)

  Antti: Resterödsillä oli muutenkin hyvännäköisiä malleja. Ajattelin tehdä pienen SFW – miestenmuoti spesiaalin tässä kunhan kerkiän. Siinä sitten lisää kuvia ja muuta!