SFW Tiistai: Highlights

keskiviikko 30. tammikuun 2008
Tukholman muotiviikkojen toinen päivä on takana. Päkiöitä särkee ihan vietävästi, kun on koko päivän viettänyt seisoskellen kymmensenttisillä koroilla. No, kuka käskee… ;)

Oli älyttömän vaikea valita tämän päivän higlightsia. Vanha suosikkini Dagmar loisti tuttuun tapaansa neuleosastossa ja tavaramerkiksi muodostuneet raitaneuleet olivat mukana jälleen vähän uudessa muodossa. Erityismaininna ansaitsevat silkkisametista valmistetut mekot ja veistokselliset hameet.
Myös Hopen syysmallisto oli selkeästi viimeistellympi kuin elokuussa esitelty kevätmallisto – samoin Minimarket oli nautinnollinen. Oikeastaan ainoastaan Velour jäi mieleen (tai paremminkin ei jäänyt…) aika värittömänä ja etenkin Velourin miesten mallisto oli kuin suoraan suomalaisen insinööri-mammanpojan garderobista. Ehkä tavoitteena oli tulkita nörttilookia uudella tavalla, mutta Minttuun ei kyllä tehnyt vaikutusta.
Aivan erityisen positiivinen yllätys oli Whyredin hauska, oivaltava ja tyylikäs näytös. Pitkään mietin, että Whyredistä on pakko tulla päivän highlights, mutta sitten päädyinkin ihan muuhun. Melkein jokaisessa näytöksessä on nimittäin ollut yllättävän paljon pörröistä mohairia ja vastaavia karvaisenpehmoisia pintoja, joten päivän highligts on catwalkeille palannut pörrökarva!!

Vasemmalla Dagmarin smaragdinvihreät lämppärit, keskellä Velourin pradahenkinen neuletakki ja oikealla Minimarketin herkullinen pinkki hame pörheästä mohairkankaasta.

PS. Putiikissa on nyt uutta kamaa! Check it out!!


Kirjoittanut Indieplace KLO 00:26 Kommentit pois päältä artikkelissa SFW Tiistai: Highlights

TUNNISTEET: , ,

 

Comments are closed.