SFW Torstai: Asu

torstai 31. tammikuun 2008

Torstaina on virallisesti Tukholman muotiviikkojen viimeinen päivä. Huomenna tosin jatkuu +46 -messut ja uusia kykyjä esittelevä Rookies&Players -tapahtuma. Niin ja tietysti perjantaina illalla on vielä Elle-gaala. Varsinaiset catwalk-näytökset kuitenkin loppuvat huomenna ja muotiviikkojen viralliset päättäjäiset juhlitaan perinteisesti Bon Magazinen emännöimillä kekkereillä.

Tänään on ohjelmassa paitsi Katharine Hamnettin tähdittämä ”Fashion and Sustainability” -seminaari, myös muutama mielenkiintoinen näytös. Seminaari päättyy osuvasti eco-luxury designerin, Camilla Norrbackin, näytökseen, jonka jälkeen ohjelmassa on mm. Lars Wallin, Ida Sjöstedt ja Nakkna.

 • musta merinovillaneule, Ida Sjöstedt
 • tummanruskea toppi alla, H&M
 • nahkahame, omaa tuotantoa :)
 • glitterisukkikset, vanhat…
 • mc-bootsit, Skopunkten

BTW. Koska tänäiltana on muotiviikkojen Closing Party, päivitän torstain highlightsit vasta perjantaina.


3 Responses to “SFW Torstai: Asu”

 1. Avatar Noelle sanoo:

  Tosi kiva rokahtava asu, mutta kuitenkin tyylikäs! :)

 2. Avatar Minttu sanoo:

  Noelle: Kiitos! Asu toimi hyvin sekä päivän tapahtumissa että iltajuhlissa.

 3. Avatar laulaura sanoo:

  kivan näköinen asu, tosin itse olisin valinnut jotkut toiset kengät :)