Uutuuksia blogiputiikissa!

perjantai 01. helmikuun 2008

Pari viikkoa sitten avatun Go 4 it vol. 2 -blogiputiikin ensimmäinen ryysis on takana ja pieniä, pehmeitä Go 4 it vol. 2 -paketteja on putoillut tasaiseen tahtiin postiluukuista pitkin Suomenniemeä. Tilauksia tuli enemmän kuin osasin odottaakaan, ja aika monet suosituimmat tuotteet loppuivat heti kättelyssä. mm Monkin vadelmahameelle olisi ollut kysyntää paljon enemmän kuin mitä pystyimme toimittamaan (pahoittelut vielä kerran kaikille teille, jotka jäitte ilman…).

Kiitoksia kaikille tilaajille, ja kiitos myös kivasta palautteesta, jota on keräilty tuonne kaupan puolelle. Kaiken muotiviikkokiireen keskelläkin sain lisättyä muutamia ihania uusia tuotteita blogiputiikkiin. Uutuudet ovat kaikki Top Shopin ja Monkin mallistosta, ensi kerralla sitten tulossa muitakin merkkejä. Omiin suosikkeihini (tai no, kaikkihan nämä ovat :)) kuuluu ainakin tämä Monkin Satiinipaita, ja tämä ihana hippihenkinen Peace t-paita! Otin kokeilumielessä myös muutamia kivoja pikkuhousuja myytäväksi, toivottavasti tykkäätte!

Muutenkin olisi kiva kuulla palautetta kaupan valikoimista. Kertokaa siis millaiset tuotteet kiinnostaisivat, mitkä valikoimissa ovat kivoja, millaista pitäisi olla jatkossa enemmän? Tässä vielä lopuksi mahtava slideshow uusista tuotekuvista. :)


14 Responses to “Uutuuksia blogiputiikissa!”

 1. Avatar Salla sanoo:

  Kai satiinipaita on nyt mulle tulossa? Etten taas jää ilman ihanuuksia! :( Täytyy kyllä vielä kerran hehkuttaa tätä loistavaa blogiputiikkia, kerrassaan mahtava idea go 4 it vol 2. shopin perustaminen :) Lisäksi tässä on etuna se, että itse ainakin luotan suhun sen verran paljon, että uskaltaa tehdä kauppoja hyvillä mielin ilman pelkoa, että tulisi huijatuksi.

 2. Avatar c sanoo:

  Kauppa on mahtava, valikoimakin pääosin kiva, mutta toivoisin enemmän persoonallisempia vaatteita, monkilla on vaikka millaisia mekkoja, paitoja, hameita, housuja mielenkiintoisilla leikkauksilla ym. tämän hetkinen valikoima on kiva, mutta melko ”tavallinen” esim. paitojen osalta. Tulee sellainen tunne ettei viitsi tilata, koska samantyylisiä saa Suomestakin. Toisaalta ymmärrän sen että myytävien vaatteiden on oltava ”myyviä ja käytettäviä” etteivät ne jää ”hyllyille roikkumaan” :)
  Kuitenkin kauppa on ihana ja tulee varmasti tarpeeseen monelle Suomessa asuvalle !
  Kysyn vielä että onko mahdollista ”tilata” kauttasi juuri esim. monkin vaatteita. Jos tiedän että haluan jonkun tietyn vaatteen niin voinko ilmoittaa siitä sinulle ja kauttasi ostaa sen itselleni?
  Hyvää helmikuun alkua !

 3. Avatar oil sanoo:

  Olisiko mahdollista vielä saada tuota Monkin vadelmanpunaista hametta koossa XS? Se on kyllä kerta kaikkiaan niin hieno.

 4. Avatar Marika sanoo:

  Oli kyllä hieno tuo video. :) Ihana taustamusiikki. Oman rahapussini tilanne ei vielä ole antanut periksi tilata tuolta mitään, mutta muutamia ihania tuotteita olen kyllä sieltäkin löytänyt. Jatka samaan malliin. :)

 5. Avatar Minttu sanoo:

  Salla: Juu, siis sori, että tämä vastailu on ollut vähän tahmeaa tällä viikolla! Ihana satiinipaita on puhjahtamassa pakettiin sinulle!

  C: Olen ollut ihan tarkoituksella pikkuisen varovainen myyntiin otettavia tuotteita, mutta yritän laajentaa valikoimaa vähitellen.

  Ilman muuta voit esittää toiveita, jos haluat jonkun tietyn Monkin tai jonkun muun valmistajan vaatteen. Ilmoittelen sitten hinnat ja muut yksityiskohdat, jotta voit tehdä mahdollisen ostopäätöksen.

  Hyvää helmikuun alkua myös itsellesi!

  Oil: Valitettavasti sekä XS että S on loppu valmistajan varastostakin, joten toiveita ei taida paljoa olla…

  Marika: Kiitos! :) Kokoajan yritän tietysti parantaa valikoimaa ja muutenkin putiikkia.

 6. Avatar Tintti sanoo:

  Olisi kiva, jos myyntiin tulisi lisää Monkin ihania printtitoppeja. :)

 7. Avatar nenna sanoo:

  Cheap Mondayn farkkuja ois kiva saada . Sekä lisää ihania printtipaitoja.

 8. Avatar Ani sanoo:

  Kiva tuo video. Mikä sen biisin nimi on, joka siinä soi? Olen jo jonkun aikaa etsinyt sille nimeä ja esittäjää…

  Blogiputiikkiin toivoisin lisää erilaisia printtipaitoja! Ja olisi tietty ihan kiva farkkujakin sinne saada…

 9. Avatar Kimmo sanoo:

  Ani,

  Blogiputiikkivaatevideon taustalla pyörii Plain White T’s :n Hey There Delilah -niminen biisi.
  http://www.plainwhitets.com/ourtimenow/
  t. Kimmo (Go4it vol 2:n tekninen tuki, DJ, ja nyt myös videotuottaja :))

 10. Avatar emma sanoo:

  blogiputiikki on kyllä todella hyvä keksintö! tosiaan tuo vaatteiden ”tavallisuus” tai se, että samantyylisiä saa täältäkin ei ole vielä saanut mua tilaamaan, mutta innolla odotan mitä tuleman pitää. persoonallisempaa minäkin kaipailisin.

  tässä muutama ”toive” :
  http://www.topshop.com/wcsstore/TopShop//images/catalog/13C01SCOR_large.jpg
  http://www.topshop.com/wcsstore/TopShop//images/catalog/04C06SRED_large.jpg
  http://www.topshop.com/wcsstore/TopShop//images/catalog/13J11SJDE_large.jpg

  ja monkilta:
  http://tinypic.com/view.php?pic=67sjdt&s=3
  http://tinypic.com/view.php?pic=de5mb9&s=3
  http://tinypic.com/view.php?pic=xgj9l&s=3
  http://tinypic.com/view.php?pic=awujgk&s=3

  ja nämä olivat vain sitten tälläisiä ”toive-ehdotuksia” ymmärrän kyllä putiikin idean, että valikoima on sellaista, mitä minttu mieltäisi omaankin tyyliinsä :)

 11. Avatar Minttu sanoo:

  Tintti: Tulossa on! :)

  Nenna: Printtipaitoja on tulossa monenlaisia, mutta farkuista ei ole vielä toistaiseksi varmuutta…

  Ani: Kimmo tuossa jo vastasikin biisikysymykseen ja Tintti ja Nenna kyselivät myös printtipaitojen perään. Niitä on siis tulossa, mutta farkkuja todennäköisesti vasta vähän myöhemmin.

  Kimmo: Thänks! :)

  Emma: Kiitos konkreettisista vinkeistä! Ehkä näin alkuunsa olen tosiaan ollut vähän turhankin varovainen… Lisää personallisuutta kehiin siis!!

 12. Avatar dixillusions sanoo:

  Korkeavyötäröiset minihameet olisivat aika kova sana. Tuo Monkin hamekin taidettiin napata aika nopeasti :)