Äntligen fredag…

perjantai 29. helmikuu 2008

Esseen palautuksineen ja muine hässäköineen tämä viikko on ollut taas sieltä kiireisimmästä päästä. Ihan mahtavaa, että vihdoinkin on viikonloppu ja vähän rauhallisempaa. Ainakin teoriassa… Kaikki gradua joskus vääntäneet tietävät hyvin, että se pirulainen ei jätä rauhaan oli arki tai pyhä.

Tänään olisi tosin LAW-bileet ja huomenna kekkerit sekä Levi’s Red Label -kevätmalliston että WeSC:n kevätmalliston saapumisen kunniaksi… Kaikki festivaalit jäänevät tällä kertaa väliin, silläkin uhalla, että Minttu tuomitaan kotinyhveröksi ja laiskurimaiseksi muotibloggariksi.

Perjantain asustus halusi olla mukava ja huomiota herättämätön, mutta silti toimistolle sopiva. Ennenkuin joku vetää mango-smoothiensa väärään kurkkuun, voin kertoa, että vaihdoin asuun erinomaisen huonosti sopivat kiiltävänmustat sukkikset tummanharmaisiin neulesukkiksiin. Ehdin vielä bussille – juosten – mutta uutta kuvaa ei kerennyt millään…

 • harmaa kasmir-villatakki, Zara
 • ruutupaita, 22 Vintage by Cheap Monday
 • ruskea hame, H&M
 • sukkikset (oikeasti siis tummanharmaat, ei kiiltävät), H&M
 • ruskeat biker’s bootsit, Vagabond

Piti vielä muistaa mainostaa, että:

ILLALLA ON TIEDOSSA

MAHTAVA SYNTTÄRIARVONTA!!!

So stay tuned!!


2 Responses to “Äntligen fredag…”

 1. Avatar Anonymous sanoo:

  Hei Minttu, tilaamani ratsastushousut tulivat postissa tänään, kiitos! Ne on aivan ihanat!!!! Tuo paitakin näyttää tosi hyvältä onko se se sama joka on putiikin valikoimassa? Mikä koko sulla on päällä?

  Miira

 2. Avatar Minttu sanoo:

  Miira: Tosi kiva kuulla, että olet tyytyväinen ratsareihin!

  Ruutupaita löytyy Shopista. Itselläni on koko M (niinkuin melkein aina…). :)