Mitä isot edellä sitä pienet perässä

perjantai 29. helmikuu 2008

Gemmalta tuli ajankohtainen OPAA – Old People Against Anonymity -haaste. Vanhempana ja viisaampana (*köh*) näytän mielelläni esimerkkiä, että netissäkin voi käyttäytyä kunnioittavasti kanssaihmisiään kohtaan, vaikka anonyymiys antaakin mahdollisuuden paeta tekonsa seurauksia.

Minttu on säästynyt anonyymien kiusanteolta toisin kuin monet nuoremmat muotibloggarit, jotka ovat joutuneet välillä suorastaan vainotuksi. Voin vain kuvitella, miten inhottavalta oman olemuksen rääpiminen tuntuu… Itsestään kun ei aina ole mukava kuulla negatiivisia kommentteja, vaikka ne olisikin kirjoitettu positiivisen rakentavassa hengessä. Vaatii varsinaisen vahvaa itsetuntoa kestää suoranainen pilkka ja ilkeily, vaikka kuinka ajattelisi, että ne tulevat vain surkeilta nettiluusereilta, jotka eivät uskalla edes kiusata IRL. Raukat. Ei niin, että hyväksyisin mitenkään kiusaamista oikeassa elämässäkään, mutta silloin kohteella on ainakin jokin mahdollisuus puolustautua ja hankkia suojaa kiusaajaltaan.

Haastan mukaan taisteluun anonyymien mellastusta vastaan ”vanhemmat” (no, ainakin teini-iän ohittaneet) bloggarit: Duussin, Silverin, Tuhlauksen ja Muotiagentin

(ja se luvattu arvonta tulee seuraavassa postauksessa! I promise!!)


4 Responses to “Mitä isot edellä sitä pienet perässä”

 1. Avatar muotiagentti sanoo:

  Kiitos Minttu haasteesta, jossa ollaan hyvällä asialla. Otan sen oikein mielelläni vastaan!

 2. Avatar Elly sanoo:

  jeejee arvonta :)

 3. Avatar Minttu sanoo:

  Muotiagentti: Kiva! Meitä ”senioreita” tarvitaan täälläkin! ;D

  Elly: kai olet jo osallistunut??

  Anonymous: Kiitti tosi paljon toivomuksista! Tuo Jasmine-Cardigan on tulossa seuraavaan päivitykseen.. ainakin toivottavasti! Muutkin toivomukset otan ehdottomasti huomioon, kun kasaan tulevia päivityksiä!