Synttäriarvonta!!

perjantai 29. helmikuu 2008

Kaikkein tarkkaavaisimmat Go 4 it vol. 2 blogin lukijat ovat jo varmasti huomanneetkin, että periaattessa blogin 1-vuotissynttärien ajankohta on jo ollut ja mennyt. Mintun mielestä oli kuitenkin tarpeen kehittää uusi virallinen muotiblogin syntymäpäivä, sillä alunperin tarkoitus oli kirjoittaa ”vain” silloin tällöin päiväkirjamaista blogia omasta elämästä, treenaamisesta, opintojen etenemisestä ja tietenkin muodista (Mintun himokiinnostuksen kohde jo vuodesta nolla…). Aika pian löysin muotiblogien ihmeelliseen maailmaan ja hokasin, että tähän porukkaan haluan kuulua!

Syntymäpäivän päättäminen oli pikkuisen hankalaa, koska oikeastaan olisi kuulunut valita se päivä, jolloin sain ensimmäisen oikean kommentin (perheenjäsenten ja kansanedustajien juuri vaalien alla jättämiä kommentteja ei lasketa). Ensimmäisen kommentin sain Helyltä, joka sittemmin muutti Tampereelta Tukholmaan ja tutustuimme ihan oikeesti oikeesti. Toisaalta juuri ennen Helyn kommentoimaa postausta on muutama aika tyylipuhdas muotiblogipostaus (vaikka Mintun silloinen meininki olikin yksi kuva/juttu :D), joten päätin henkilökohtaisen yksimielisen äänestyksen tuloksena julistaa Go 4 it vol. 2 blogin syntymäpäiväksi 3. maaliskuuta!

Synttäreiden kunniaksi järjestämme tietenkin mojovan goodie-bag -arvonnan! Voittona on kaksi mahtavaa pakettia, joiden kummankin arvo on noin 35 euroa.

Goodie-bag nro 1:

 • tummanvioletti kynsilakka sävy KWI, Uslu Airlines
 • luonnollinen jäisenkiiltävä roosa huulipuna, Limited Edition -sävy Strange Hybrid, M.A.C Cosmetics
 • Clear Up or Die -kangaskassi, jota myydään maamiinojen raivaamisen rahoittamiseksi

Goodie-bag nro 2:

 • sini-valkoinen keittiöpyyhe (100% puuvillaa), Lexington Living
 • kumista ja teräksestä valmistettu Luggage Tag, Georg Jensen
 • Clear Up or Die -kangaskassi, jota myydään maamiinojen raivaamisen rahoittamiseksi

Kilpailuun voi osallistua vastaamalla tämän postauksen kommenttilaatikossa kysymykseen:

Mikä on mielestäsi Go 4 it vol. 2 -blogin historia paras tai sinulle mieleisin postaus?

Kilpailuaikaa on ”viralliseen” syntymäpäivään, eli maanantaihin 3.3.2008 klo 18.00 (Suomen aikaa) asti. Ilmoita vastauksesi yhteydessä kumman goodie-bagin arvontaan haluat osallistua!

Tuttuun tapaan kaikki bloggarit, jotka linkittävät omassa blogissaan tähän arvontaan, tuplaavat voittomahdollisuutensa. Voit vapaasti valita haluatko satsata molemmat äänesi samaan goodie-bagiin vai kokeilla tuuriasi ja yrittää saada molemmat voitot!

Varoituksen sana vielä… alkuaikoina olin sen verran uuno ja kokematon, että en tiennyt suoralinkityksen vaaroista ennenkuin meidän monien muotibloggarien tekninen tuki ja tsemppari, Amoena, valisti tässäkin asiassa. Monessa alkupään postauksessa on tästä syystä kuvat lakanneet näkymästä jo aikoja sitten. I’m so sorry! Oppia ikä kaikki jne… ;D

Eikä sitten muuta kuin:

Kaikki heti osallistumaan kilpailuun!! Hip hip!!


131 Responses to “Synttäriarvonta!!”

 1. Avatar Karoliina sanoo:

  Mikä on mielestäsi Go 4 it vol. 2 -blogin historia paras tai sinulle mieleisin postaus?

  Paras postaus on mielestäni se missä kerroit omat top 5 juttusi ja kakkossijalla? oli vanhat Vagabondin saappaat. Tykkäsin tosi paljon siitä että olit edelleen todella tyytyväinen ostokseesi ja pidin itsekin kengistäsi hurjasti.
  Osallistun ensimmäisen bagin arvontaan.

 2. Avatar Harhaa sanoo:

  Mä pidin ”sisustunssuunnitelmia” nimisestä postauksesta jossa oli ihania ja inspiroivia kuvia sisustuksista :)

  osallistun numero 1:sen arvontaan :)

 3. Avatar Annie sanoo:

  Minun lempparipostaukseni oli se, kun kerroit onnistuneesta marc by marc jacobs-laukun alemetsästyksestä. Tuollainen mäihä jos joskus kävisi omalle kohdallekin:)

  Osallistun ensimmäisen goodie-bagin arvontaan:)

 4. Avatar Maria sanoo:

  Vaikea valita sitä parasta postausta, mutta top 5-postaukset ovat ainakin kivoja! Osallistuisin palkinto nro 1 arvontaan.

 5. Avatar tipitii sanoo:

  Kyllä toi melko uus Romantiikkaa ilmassa nousi mun suosikiksi. Vaikeahan se oli valita, kun postaukset oli niin erilaisia, mutta muhun puree romantiikka ja kauniit mekot ;)

  Mä osallistun sen ekan palkinnon arvontaan. Mainitsin asiasta myös blogissani, että extra-ääni sitten siitä ;)

 6. Avatar secretary sanoo:

  Mieleeni on erityisesti jäänyt se postaus syyskuulta, jossa itse tekemäsi valkoinen silkkipaita esitellään. Teen itsekin itse, joten myös muitten itsetekeminen kiinnostaa. :) Juttu erottuu myös kauniilla kuvituksellaan. Erikoislähikuvien voimaa!

 7. Avatar Iiris sanoo:

  Paljon on ollut mukavia postauksia, mutta ehkä eniten on mieleen jäänyt nutturoiden laittoon liittyvä, kun noita tuli itsekin testailtua. Kaikki tuollaiset pienet vinkit ovat tervetulleita. :)

  Osallistun 2. palkinnon arvontaan.

 8. Avatar Elin sanoo:

  Minun ehdoton lempparini on ollut Kenkäkavalkadi postauksesi! Siis tämä :http://go4itvol2.blogspot.com/2007/12/kenkkavalkadi-kevt-2008.html

  Ups pitkä linkki.. mutta oli mahtavaa kuinka kuvat oli oma ottamiasi ja jaksoit selittää niin paljon ,ihana panostus! :D

  Ja osallistuisin 1 goodie bagin arvontaan kahdella äänellä, eli linkitin siis blogiini tämän osoitteen! :)

 9. Avatar pinja2 sanoo:

  Linkitin nyt blogisi ja arvonnan omaan blogiini, joten extraääneni käytän samaiseen goodie bag ykköseen kuin mihin käytin ekan äänenikin. Vastasin siis ylempänä jo kysymykseen parhaasta postauksesta. :)

 10. Avatar laulaura sanoo:

  en tiedä onko tämä välttämättä ollut paras postaus, mutta mieleeni parhaiten on jäänyt ohjeet nicolerichie-tyylin ranneketjun tekemisestä, sillä tein heti itselleni sellaisen !

  osallistun goodie bag 1:n arvontaan ja olen linkittänyt tämän kilpailun omaan blogiini, joten voittomahdollisuuteni tuplaantuvat :)

 11. Avatar Anonymous sanoo:

  Jag gillade bäst när du sydde den vita blusen! Önskar att folk skulle blogga mera om sånt, man lär sig nåt på samma gång.

  hälsar B-M

  Alternativ 2!

 12. Avatar Marianne sanoo:

  Mielestäni kivoin postauksesi oli Note to self, jossa kerroit alevinkkejä :)

  Haluaisin osallistua 2. palkinnon arvontaan :)

  mkpylk@gmail.com

 13. Avatar Herttainen sanoo:

  Omat ompelukset olleet kiinnostavia, vaikea sanoa mikä niistä mieluisin.

  Linkkasin arvonnan omaan blogiini ja laitan molemmat äänet ehdottomasti kakkosbägille :)

 14. Avatar z7 sanoo:

  Tukholma-vinkit on mielestäni parhaita, se vagabond-liikkeen avajaisjuttu oli mieleeni (koska kenkämerkistä on kovaa vauhtia tulossa minulle jonkin sortin pakkomielle:)

  Osallistun 2. goodie bagin arvontaan..

  z7z7@hellokitty.com

 15. Avatar neaea sanoo:

  Nyt kyllä heitit vaikean kysymyksen! Pidän Peetun asuista kovasti, mutta mieleen on varmaan päälimmäisenä jäänyt juttu Strawberrynetistä. Innostuin itsekin tuosta, ja ilman sinua en sitä olisi löytänyt :)

  Osallistuisin tuohon ensimmäisen paketin arvontaan!

  wrrau@hotmail.com

 16. Avatar Marjaana sanoo:

  Pidän kaikista eniten maraton jutuista. Olen itse juossut Tukholman maratonin kaksi kertaa ja 31.5. seison taas lähtölinjalla :) Toiseksi eniten pidän jutuista missä esitellään päivän asuja, sekä Mintun että Peetun ja kolmantena tulee kaikki shoppailuvinkit.

  Osallistun palkinnon numero 2 arvontaan.

  marjaana11@yahoo.com

 17. Avatar Linnea sanoo:

  Nyt pistit pahan… Mieluisin on ehkä hyödyllinen ja muutenkin ihana Vintage Night. Toinen, joka on jotenkin jäänyt mieleen, on Uudet juhlakengät…ovat punaiset! -postaus, jossa esittelet ne kenkäsi, joihin olen iin rakastunut. Ja tykkään myös kaiksesta, missä vilahtaa se uusi Marc Jacobs-laukkusi… :D

  Linkkasin blogiini ja laitan yhden äänen molempien palkintojen tavoitteluun.

 18. Avatar CocoRosie sanoo:

  En osaa sanoa yhtä parasta postausta, mutta kaikki vinkit Tukholman kaupoista ja muista menopaikoista ovat olleet mieluisia. Tulen varmasti hyödyntämään niitä tulevilla reissuilla!

  Osallistun palkinto nro 2:n arvontaan.

 19. Avatar tuike sanoo:

  Kaikkia juttujasi on kiva lukea ja samalla lukea rivien välistä, mitä teille ”oikeasti” kuuluu (vaikka taitaa olla niin, että aikas oikea oma itsesi olet näillä sivuillakin).
  Viime aikaisista jäi mieleen erityisesti synttäripostauksesi ja vielä paljastumaton salaisuus…

  Ja pussukka numero 2 mulle, kiitos!

 20. Avatar winda sanoo:

  Mikä on mielestäsi Go 4 it vol. 2 -blogin historia paras tai sinulle mieleisin postaus?

  Tykkään kaikista asupostauksistasi hirmuisesti, mutta niistä on niin vaikea valita. No tätä asua ainakin kehuin viime kuussa: http://go4itvol2.blogspot.com/2008/02/kawamuraa.html

  Ottaisin mieluisasti molemmat lahjat, mutta ykkönen vie silti voiton, joten sen arvontaan osallistun mielelläni. :D

  P.s Hassua muuten, yleensä kun on synttärit saa lahjoja eikä niitä anna itse :D

 21. Avatar nelliina sanoo:

  Mieleen jäänyt erityisesti Kenkäkavalkadi -postaus; http://go4itvol2.blogspot.com/2007/12/kenkkavalkadi-kevt-2008.html

  Kenkäfriikin pakollinen valinta ;)

 22. Avatar Anonymous sanoo:

  Kivoja postauksia on niin monia, mutta sanotaan trendi ja DIY-postaukset. Innostuin itsekin väsäämään mm. ketjurannekorun ohjeidesi perusteella! :) Ja se omatekemä silkkipaita on wau! Pitää mainita myös ”Kenkäkavalkadi – kevät 2008” -postaus: aivan ihania kenkiä! Osallistun 1. goodie-bagin arvontaan. Niin ja hyvää blogisynttäriä! :) Kerrassaan mahtava, monipuolinen ja inspiroiva blogi!

  – Elina

 23. Avatar Nora sanoo:

  Ihania postauksia löytyy roppakaupalla, mutta mieleen pomppasi ainakin postaus, jossa esittelit kevään 2008 kenkämuotia – eli se olkoon valttini tässä arvonnassa. :)

  Osallistuisin ensimmäisen palkinnon arvontaan.

  nooora_3@luukku.com

 24. Avatar Cisel sanoo:

  ”Kasarivinkki”-postaus tuli todella tarpeeseen (DIY-postaus jossa neuvoit rintsikoiden henkseleiden piilotuksesta avoselkäisen topin yhteydessä). Loistava idea ja hyvä toteutus asianmukaisin kuvin, on tullut hyödynnettyä jo pariinkin otteeseen. ;)

  Ensimmäisen goodiebagin arvontaan osallistun.

 25. Avatar sannaa sanoo:

  Paras postaus on minusta tuo missä on kevään trendejä eli kevään trendit postaus :)
  Osallistun tohon ensimmäisen bägin arvoon eli siihen missä on meikkejä.

  sähköposti s-anna_92@hotmail.com

 26. Avatar pullapoika sanoo:

  Pidin siitä kosmetiikkajutusta, se joku strawberryjuttu..:)
  Ja muuten ihania palkintoja, tässä kumpi pitää sanoa, niin kallistun kyllä ensimmäiseen.
  Linkitin tän jutun.

 27. Avatar May sanoo:

  Voi voi onpa todella vaikea valita…Päivän asuista tykkään paljon, mutta kiinnostavaa on lukea myös kosmetiikan testailuista ym. :D

  Osallistun 1-vaihtoehdon arvontaan!

 28. Avatar on guuluu sanoo:

  DIY: Ketjurannekoru

  oli minulle paras ja tärkeä postaus, opin tekemään sellaisen! paitsi etten tajua miten se lukko saadaan…

  jaa sitten varmaan myös Minttu testaa: Dr. Hauschka
  sillä olin siloin lähdössä ostamaan ruusuvoidetta kun huomasin postauksesi.

  jaa vastaukset molempien bagien alle.

  mahtavat palkinnot! <3

  (mv120@tkukoulu.fi)

 29. Avatar Mirell sanoo:

  Itse pidän todella paljon elämän pelastaneista tahranpoistonikseistä sekä Tukholma-vinkeistä, joita olen kuolaillut moneenkin otteeseen… Onpahan ainakin tekemistä, kun lahden toiselle puolelle eksyn ;)

  Linkitin myös blogiini, laitetaanpa yksi ääni kummallekin paketille!

 30. Avatar wanny sanoo:

  paras ehkä sinä aikana kun olen itse seurannut sun blogia niin se kun avasit go 4 it vol. 2 nettikaupan. ;) apua kiiren toivottavasti kerkeen osallistumaan:s Eka arvonta jos kerkeän:s
  S.posti: fremiaru@hotmail.com

 31. Avatar Minttu sanoo:

  Kiitos kaikille osallistuneille ihanista vastauksista! Tulostan nyt vastaukset ja alan askarrella arvontalipukkeita! Eli tähän arvontaan ei voi enää osallistua… :)