Päivän asu?

sunnuntai 30. maaliskuun 2008

Viisivuotiaan Idan päivä alkaa mukavasti miettimällä ”päivän asua” jääkaappimagneetti-Barbielle.Idan äiti Pia saa aamiaispöydässä tiukkoja kysymyksiä tyyliin: No, minkäväriset kengät se laittais tänään, mitä tavaroita se ottais mukaan (puhelin, kukkakimppu, laukku jne.) ja ympäripyöreitä vastauksia kuten valkoiset ei hyväksytä, sillä vastauksen tulee olla täsmällinen tyyliin silkkiset valkoiset kengät

Paperinukketyyliin toimiva jääkaappimagneetti ei ehkä ole maailman hämmästyttävin keksintö, mutta olisihan tuollainen paljon suloisempi kuin kaikki ne perinteiset hassunhauskat tai, mikä pahinta, mainoslahjaksi saadut magneetit jääkaapin ovessa. Lisäksi en voi välttyä ajattelemasta, miten hauskaa olisi, jos saisi omasta garderobistaan vastaavan magneettiversion. Vähänkö olisi kiva suunnitella uudenlaisia asukokonaisuuksia!


9 Responses to “Päivän asu?”

 1. Avatar terve sanoo:

  oikeestaan… ei olis mitenkaan ylitsepaasemattoman vaikeeta teha tollasta vastaavaa itse omista vaatteista.. ! printtais vaan kaikki vaatteiden kuvat muodossaan ja oman kropan oikeessa mittakaavassa vaatteisiin nahden ja sen jalkeen homma helpottuukin kun kapuasta saa ostettua sellasta magneettimattoa jonka toisella puolella on tarra. siihen vaan sit kiinni ja jaakaappia koristamaan:)

 2. Avatar Minde sanoo:

  Minttu, tää ei liity päivän aiheeseen yhtään, mutta omassa blogissani mietiskelin, löytyykö Tukholmasta Fendin laukkuja mistään (siis uutena – vintagea oon kyllä nähnyt)? Auta! Jos tiedät, jätä kommentti tänne tai suoraan mun blogiin:
  http://mindesbagblog.blogspot.com/2008/03/o-fendi-where-art-thou.html

 3. Avatar Minttu sanoo:

  Terve: Olisikin aikaa askarrella tuollainen… Tätä blogia pitäessähän on jo suuri osa garderobin (käyttökelpoisesta) sisällöstä tullut valokuvattua. Pitäisikin tehdä pari testiversiota. Mitähän perhe siihen sanoisi?? ;D

  Minde: Biblioteksgatanilla on pikkuruinen laukkukauppa, joka myy myös Longchampia yms. Siellä oli ainakin joku aika sitten Fendin baguetteja ja isompiakin laukkuja. Ihan viimeaikoina en ole siellä poikennut, enkä valitettavasti muista putiikin nimeä, mutta eihän Biblioteksgatan niin pitkä ole. ;)Putiikki sijaitsee samalla puolen katua kuin esim. Urban Outfitters. Toivottavasti löytyy!

 4. Avatar ami sanoo:

  Apua, mistä noita barbie-magneetteja saa? vai onko ne itse tehty? Pakko ehkä saada tuollainen :D

 5. Avatar Minde sanoo:

  Jee, taidan tietää, mitä liikettä tarkoitat! En ole käynyt siellä koskaan, sillä olen luullut sen keskittyvään vain Longchampin ja Burberryn tyyppisiin merkkeihin (joista kumpikaan ei mua innosta). Käynkin ensi viikolla tsekkaamassa. Kiitos!!

 6. Avatar Styledrop sanoo:

  Onpas suloinen jääkaappimagneetti, mutta ehkä tyydyn tähän blogien tuomaan kuvamaailmaan. En jaksaisi aina roikkua jääkaapilla:D

 7. Avatar Minttu sanoo:

  Ami: Ida oli saanut tuon kuulemma kummitädiltään tuliaisina jenkeistä. Löytyisköhän jostain nettiputiikista…

  Minde: Toivottavasti löydät, mitä olet etsimässä! :)

  Styledrop: Hmm.. Tuota en tullutkaan lainkaan ajatelleeksi… Magneetin vuoksi tulisi tosiaan roikuttua ihan liian lähellä jääkaappia. Haha!

 8. Avatar Herttainen sanoo:

  Tuommoisia magneettejan voi itse väkerrellä jos on näppärä sormistaan. Itse keräilen Barbeja ja ihanat ystäväni toivat tuliaiseksi toissavuonna järjestämilleni Barbie-kutsuille pari Barbie-magneettia, joiden kuvat oli leikattu jostain 80-90-lukujen taitteen Barbie-lehden sarjakuvista :D Ne oli puuvanerin päälle laitettu ja kiinnitetty sellaisella jollain liimalakalla. Aika tyylikkäät :)

  Tietty siihen tarkoitukseen että länttäilisi magneetteja toistensa päälle soveltuu varmasti parhaiten terven mainitsema magneettimatto (jollaista itse vielä en ole onnistunut missään näkemään).

 9. Avatar Minttu sanoo:

  Herttainen: Oi – sinun Barbie-magneettisi kuullostaa kyllä oikein ihanilta ja jokseenkin hienostuneemmilta kuin Idan paperinukkemagneetti.. ;D