Asfaltti kuivuu, aurinko paistaa…

maanantai 31. maaliskuun 2008

Go 4 it vol. 2 -blogiputiikki on taas ladattu täyteen ihan mahtavia uutuuksia! Yleisön pyynnöstä tuoreimmat tulokkaat saivat oman kategorian nimeltä Uutuudet (kekseliästä!). Näin uusimmat herkut löytyvät helposti ja nopeasti.

Tuotekuvat saa muuten isommaksi klikkaamalla kuvaa ja sen jälkeen on vielä mahdollisuus zoomata hiukan. Mikäli pop-up ikkuna on kovin pieni, kannattaa sitä suurentaa ”vetämällä” hiirellä kuvan nurkasta. Näin pääset tekemään lähituttavuutta eri tuotteiden kanssa.

Uudesta valikoimasta on ihan pakko mainita Monkin herkkä harmaa silkkipuuvillamekko ja TopShopin todella ajankohtaiset kukkamekko ja tähtimekko. Mintun suosikkeihin päätyikin jo yksi Monkin printtipaita ja toinenkin on niin suloinen…

Paljon muutakin mukavaa on tarjolla (ihan pakko mainita vielä erikseen Monkin cool vetoketjupusakka!) – yhteenveto uutuuksista Stray Catsin biisin Runaway Boys tahdissa:

Vielä piti muistuttaa Essien kynsilakka-alesta! Ale jatkuu edelleen ja kaikkia sävyjä on vielä jäljellä. Uusissa tuotekuvissa Peetulla on kynsissä ”kevätmalliston” namu pinkki Hard To Get.


7 Responses to “Asfaltti kuivuu, aurinko paistaa…”

 1. Avatar Tuli vaan mieleen sanoo:

  Ah, kivoja vetimiä putiikissa! Yksi juttu kynsilakkapuolella hieman ihmetytti: ovatko kaikki Essien lakat alennuksessa? Miksi Mademoiselle-sävy on merkattu normaalihintaiseksi, onko se niin spessu, ettei alea saa juuri siitä..? ;)

 2. Avatar Minttu sanoo:

  Tuli vaan mieleen: Ohnoes! Hyvä kun huomautit! PayPal-nappulassa oli alennettu hinta, mutta tekstiin oli jäänyt normaalihinta. Nyt pitäisi senkin olla korjattu! :)

 3. Avatar Styledrop sanoo:

  voih, tuollainen Essie-lakka olisi kiva tilata. Samoin on alkanut tehdä mieli jotain tähtikuvioista, mutta valitettavasti Topshopn mekot ovat aika kalliita itse vaatteeseen nähden, siis itse Topshopissakin, joten taidan tyytyä sen osalta Zaraan/H&M:ään…

 4. Avatar Minttu sanoo:

  Styledrop: Aluksi en oikein innostunut tähtikuviosta – se tuntui niin ilmeiseltä näin amerikan presidentinvaalivuonna. Pikkuhiljaa sitä siiten näköjään lämpenee yhdelle sun toiselle villitykselle! Nyt olen ihan lääpälläni tuohon TopShopin mekkoon, vaikka se tosiaankaan ei ole mikään ilmainen. ;D

 5. Avatar Honey Junkie sanoo:

  Oi mikä tähtimekko! Kuvittelin jo että tähdet ovat osaltani nähtyjä teini-iän tähtihullutuksen jälkeen, mutta mitä vielä – olen täysin rakastunut tuohon mekkoon! Mietityttää vaan miltähän se mahtaa näyttää oman runsaanlaisen etumukseni kera, vaikutelma kun on ollut turhan tyrkky mitä olen aiemmin vastaavanmallisia mekkoja sovitellut.. Nyyh!

 6. Avatar Honey Junkie sanoo:

  Oi mikä tähtimekko! Kuvittelin jo että tähdet ovat osaltani nähtyjä teini-iän tähtihullutuksen jälkeen, mutta mitä vielä – olen täysin rakastunut tuohon mekkoon! Mietityttää vaan miltähän se mahtaa näyttää oman runsaanlaisen etumukseni kera, vaikutelma kun on ollut turhan tyrkky mitä olen aiemmin vastaavanmallisia mekkoja sovitellut.. Nyyh!

 7. Avatar Minttu sanoo:

  Honey junkie: Olet valitettavasti aivan oikeassa… TopShopin tähtimekko hipoo täydellisyyttä, mutta malli on parhaimmillaan ”pienen urheilullisen poven” päällä. (Mitä itselläni siis EI ole…). Ajattelin kyllä, että valkoisen teepparin kanssa mekko olisi vähemmän tyrkky ja sopiva ihan toimistollekin…