Ebbaa ja kirsikankukkia

lauantai 26. huhtikuun 2008
Olipas erinomaisen onnistunut lauantai-päivä! Kungsträdgården eli Kungsan (jos joku sattumalta ihmetteli edellisen postauksen otsikkoa…) oli ihan parhaimmillaan kirsikkapuiden kukkiessa ja auringon paistaessa.

VeckoRevyn messut olivat yllättäen aika pienimuotoiset, mutta tunnelma oli silti ihan mukava. Minttu ei jaksanut jonotella testimeikkiin eikä hiusten laittoon, mutta muuten tungos oli ihan siedettävä. Yritin bongailla yleisöstä Mindeä, mutta koska hän ei ole julkaissut vielä yhtäkään ”päivän asua” oli hiukan haasteellista arvioida, kuka hän saattaisi olla… Kenelläkään ei näkynyt ainakaan sellaista luksuslaukkua, joita Minde on esitellyt blogissaan.

Päivän highlightsit:
Dagmarin näytösDagmar on ihan ehdottomasti yksi lempparimerkkejäni! Kaikki kuvan mekot olisivat lämpimästi tervetulleita Mintun garderobiin ja erityisesti musta, valkoisin pitsein somistettu ”sisäkkömekko” olisi ihan täydellinen! Vasemmalla oleva silkkihuivi onkin jo ostoslistalla. Miten ihmeessä hapsut voivatkin olla noin sulkamaisen kauniit! Huivin vesivärimäinen printti on myös tosi kaunis, mutta valitettavasti se ei näy kuvasta…
Ebba von Sydowin tapaaminen

Kuvassa ruotsalainen muotiguru ja VeckoRevyn kantava voima Ebba von Sydow ja Minttu. Ebba oli ihan mielettömän mukava ja ystävällinen. Hänen about heti ensimmäinen kysymyksensä sen jälkeen, kun olin esitellyt itseni oli, että eiväthän kaikki ole hänelle Suomessa hirmu vihaisia, vaikka joutuikin peruuttamaan tulonsa Milttonin (kuuluisaan) bloggaritapahtumaan. Yhä flunssaiselta kuullostava Ebba tuntui olevan hyvin perillä suomalaisesti muoti- ja blogiskenestä. Kiva tapaaminen, vaikka pikkuisen tuntui kyllä oudolta puhua uudelle tuttavuudelle, joka ei ota keskustelun ajaksi aurinkolaseja pois silmiltä… No, kuvassa onnistun onneksi näyttämään kotoisen nuhjuiselta Dagmariin pukeutuneen Ebban vierellä.
Kirsikankukat

Koko Kungsträdgården oli ihan vaaleanpunainen…

Bonus

Syötävän suloisia nekkuomenia… (haha! Kerrankin kielikuva täsmää!)


18 Responses to “Ebbaa ja kirsikankukkia”

 1. Avatar Rosa sanoo:

  Ebba on varmasti tosi mukava, eikä sellainen bimbo blondipää, kuten monet luulevat. Olisi tosi kiva päästä joskus häntä tapaamaan. Tosin ruotsin taitoni eivät taitaisi riittää… :D Mitäs muuta te juttelitte vai oliko tapaaminen sellainen pieni smooltoolkki? :D

 2. Avatar shandi sanoo:

  Olisi kannattanut riisua aurinkolasit, ebba näyttää paljon kauniimmalta ilman niitä.

  Ihania kirsikkapuita, nuo tahtoisn nähdä itse.

 3. Avatar neiti Y sanoo:

  Vau, tapasit Ebban! Mitä nuo viimesen kuvan ”tikkarijutskat” on, näyttää herkullisilta! :)

 4. Avatar neiti Y sanoo:

  Jaa, ne oli nekkuomenia, luin vasta nyt alla olevan tekstin :DD

 5. Avatar nelliina sanoo:

  hih kai kerroit ebballe mikä hässäkkä täälä tuli kyseisestä tapahtumasta ;D Mutta voi miten ihanalta näyttää nuo kirsikkapuut, ei ihan äkkiä uskoisi että ollaan skandinaavisilla leveysasteilla!

 6. Avatar Anonymous sanoo:

  Sunnuntaita,

  millaisissa hinnoissa Dagmarin vaatteet liikkuvat?
  mj

 7. Avatar Minttu sanoo:

  Rosa: Ebba on oikesti tosi mukavan ja erittäin professionaalin tuntuinen. Ei nyt ihan hurjasti ehditty jutella, mutta hän kertoi, että VeckoRevyllä on netissä tosi paljon suomalaisia lukijoita! :)

  Shandi: Kirsikkapuut olivat aivan uskomattomia! Ihan kuin olisi kävellyt vaaleanpunaisessa pilvessä!

  Neiti y: Sama tyttö myi myös paahdettuja manteleita, joiden tuoksu on aivan huumaavan ihana!!

  Nelliina: Kerroin joo hiukan, ja onhan täälläkin ollut tosi paljon keskustelua juuri tuosta muotiblogeissa olevasta piilomainonnasta… Mikä on ihan eri asia kuin mainostaminen blogeissa. :)

  Anonymous: Dagmar on ns. ”keskikallis” eli ei missään tapauksessa mikään budjettivaihtoehto, mutta edullisempi kuin high fashion design. Esim. tuo kuviollinen mekko (toinen oikealta kuvassa) maksaa noin 270 euroa.

 8. Avatar S sanoo:

  Oijjoi, oli varmaan todella kiva tavata Ebba! Tosiaankaan, hän ei vaikuta ollenkaan samanlaiselta kuin monet muut, vaan mukavalta ja fiksulta. Ja tyylikkäältä!
  Pitäisiköhän tulla Tukholmaan joku päivä katsastamaan nuo kirsikkapuut… :D

 9. Avatar indie sanoo:

  Apua, mahtava kirsikankukkameri! Tuollainen kelpaisi takapihalle.

 10. Avatar Minttu sanoo:

  S: Tervetuloa Tukholmaan! Laita viestiä, kun olet tulossa, niin käydään vaikka kaffella yhdessä! :)

  Indie: No tosiaankin! :)

 11. Avatar iidaelina sanoo:

  Ebban tapaaminen, vau!

  Voi luoja mitä kirsikkapuita, asuisinpa minäkin Tukholmassa tai saisi tuollaisen kotikadulle…

 12. Avatar Minttu sanoo:

  Iidaelina: Hih! Tervetuloa vaan Tukholmaan!! :D

 13. Avatar taimi sanoo:

  Ebba näyttää kamalan isolta sun vierellä :D

 14. Avatar Minttu sanoo:

  Taimi: Kuvien perusteella en osannut itsekään kuvitella, että hän on niin pitkä! :)

 15. Avatar Minde sanoo:

  Hih hih, Minttu, hauska kommentti tuo, että olit yrittänyt mua bongata :D Mullahan jäi loppujen lopuksi koko messut väliin. Hih, seuraavassa NK-asiakasillassa tai jossain otan tunnisteeksi jonkin laukuistani mukaan :)

 16. Avatar Muotioikku sanoo:

  Ihania nuo kirsikkapuut! JA tuo topshopin tähtimekko on taivaallinen. Harmi vaan, että tilini näyttää miinusta, muuten voisin tuon mekon ostaa<3

 17. Avatar Gemma sanoo:

  Oletko katsonut peiliin? SINÄ olet tyrmäävä, mutta tuo Ebbis näyttää aika nuhjuiselta. Mitäänsanomattomalta. Ja mitkä nuo järkyttävät 3D-näköis-lasit sillä ovat?? :O Huh huh. Mutta siis sinulle EI TODELLAKAAN ole mitään hävettävää, vaikka sen taidat tietääkin :D

 18. Avatar Minttu sanoo:

  Minde: Me törmätään ihan varmasti pian jossain tapahtumassa! Sun on varmasti helpompi tunnistaa mut, koska täällä blogissa on asu- ja lärvikuvia tämän tästä, joten tulethan moikkaamaan!!

  Muotioikku: Olen ollut niiiin tyytyväinen mekkoon, mutta eihän se tosiaan mikään ilmainen ole…

  Gemma: Nojoo… Otsatukasta tuli viime kampaajareissulla vähän liian lyhyt ja tuulen tuiverruksessa koko hökötys päätyi jotenkin epäglamoröösiksi pesäksi… Koko tilanne tuli vielä niin äkkiä, kun pari sanaa Ebban kanssa vaihdettuani vain pyysin kuvauslupaa ja vieressä ollut ystävällinen neito sanoi, että hän voi ottaa kuvan meistä molemmista… Ihan kiva muisto tällainen kuva kuitenkin on! :)