Saturday!!

lauantai 26. huhtikuun 2008

Mikä mielettömän ihana ilma!! Ihan pakko lähteä vähän pyörimään kaupungille… Ehdottoman ja täydellisen shoppailukiellon vuoksi mitään ostosesittelyä ei ole luvassa. Sen sijaan ajattelin tsekata Vecko Revyn hässäkän Kungsträdgårdenissa ja ihmetellä muuten vain city laiffii… Ehkä heitän sieltä snadin kännykkäpostauksen, kun tuommoinen ihme tuli eilen opeteltua. Tiedä vaikka saisin itse Ebban ikuistettua. Dagmarin näytös olisi ainakin kiva nähdä.

 • tähtimekko, TopShop
 • neuletakki, H&M
 • sandaalit, Vagabond (siis oikeesti sandaalit – mieti!!!)
 • aurinkolasit, RayBan

Yritän opetella pitämään hiuksia auki. Saa nähdä miten kauan kestää ennenkuin pikanuttura kutsuu…

Sain eilen Mindeltä ihanan Blogging with a Purpose -tunnustuksen! Kiitoksia vaan hurjasti – piristi tosiaan päivääni!! Kai ilon tuottaminen käy purposesta sekin?? Haluan antaa tunnustuksen eteenpäin seuraaville mahtaville bloggareille, jotka jaksavat kantaa huolta myös bloggaamisen etiikasta ja pikku yhteisömme fiiliksistä:

Honey Junkie

Salla

Nelliina

Bisquits

Rules/Säännöt:

1. You have to nominate blogs, which havent had this award before. Sinun tulee jakaa tämä tunnustus blogeille, joilla sitä ei vielä ole.

2. Each of the blogs must have a purpose! Jokaisella blogilla tulee olla tarkoitus!

3. The nominated blogs must make a link back to this page! Tunnustuksen saaneiden blogien tulee linkittää takaisin tälle sivulle!

4. The logo from the award must be put on their blog and it must link back to this blog.


7 Responses to “Saturday!!”

 1. Avatar lovely sanoo:

  Oi kuinka kauniisti sinulle sopii nuo laineet!

 2. Avatar Rosa sanoo:

  Söpöt laineet tosiaan, samoin tuo kuolausreaktion aiheuttava TopShopin mekko! <3

 3. Avatar Anonymous sanoo:

  Moi – kysymys : millaisesta kankaasta kannattaisi ostaa kesäpaita: 100 % cottonia, vai sisältää raionia, nylonia, viskoosia.. mitä kaikkea niitä onkaan ? siis nimenomaan lämpimille ilmoille ettei hiostaisi / hiki näkyisi. Tällainen kiinnostaisi:)

 4. Avatar melina sanoo:

  Kaunista!

 5. Avatar Honey Junkie sanoo:

  Oi kiitos kunniasta! Ja pakko hehkuttaa edellisten lailla – todella kauniit laineet sinulla, mieletön kesäkampaus!

 6. Avatar Minttu sanoo:

  Lovely: Voi kiitos! Olen tosi huono pitämään hiuksia auki…

  Rosa: Kiitos kiitos! Mekko on kyllä ihan lemppari!! Vaikka ensin ajattelin, että koko tähtitrendi ei ole minua varten… ;D

  Anonymous: Raioni on viskoosin kauppanimi ja modernit versiot sopivat erinomaisesti kuumille keleille. Nylonkin on kehittynyt valtavasti mutta ehkä eniten suosittelisin sopivaa sekoitetta. Puuvillaa saisi olla n. 40 – 60 % ja loput vapaavalintaisesti viskoosia, silkkiä tai keinokuitua.

  Väri vaikuttaa aika paljon siihen, kuinka helposti hiki näkyy. ”Keskiskaalan” väreissä kosteat tahrat näkyvät helpoiten, kun tosi tummat (musta, tummansininen, tumma ruskea) ja ihan vaaleat (valkoinen, luonnonvalkoinen) sietävät kostumista paremmin.

  Melina: Kiitos!! Sun hienot uudet pokat on inspiroinut meikäläistä kakkuloiden etsintään. Tosin tuloksetta toistaiseksi…

 7. Avatar Minttu sanoo:

  Honey Junkie: No voi kiitos! Ehkä opin elämään auki olevien hiusten kanssa… :D