Vielä ehtii…

sunnuntai 27. huhtikuun 2008

Go 4 it vol. 2 -putiikin karkkipäiväviikko jatkuu vielä tämän päivän. Kaikenlaisia mukavia ylläreitä on yhä jäljellä…

Joistakin suosituista asuista alkaa varastot olla jo aika tyhjänä – mm. kynähameesta on jo koko XS loppunut. Muita kokoja on vielä jonkun verran jäljellä (eniten kokoa M), mutta varastolta tätä ei saa enää lisää, joten jos kynähame on ollut ostoslistallasi, ei kannata enää aikailla!

Vielä muistus, että kaikki tämän päivän aikana putiikin uutiskirjeen tilanneet osallistuvat L’Orealin Double Extension ripsivärin arvontaan.

Blogiputiikilla on siis oma uutiskirje, jonka tilaajat saavat tiedon kampanjoista, alennusmyynneistä jne. aina hiukan ennen kuin muut. Uutiskirjeen tilaaminen onnistuu helposti esim. blogin oikeassa yläkulmassa olevan tilauslaatikon kautta.

Päivän linkkivinkkinä ajankohtaiseen blogimarkkinointikeskusteluun liittyvä artikkeli SvD:ssä: Allt vanligare med marknadsföring via bloggar


2 Responses to “Vielä ehtii…”

  1. Avatar henna sanoo:

    Luin tuon artikkelin aamulla. Mielenkiintoinen ja ajankohtainen aihe -ei voi muuta sanoa.

  2. Avatar Minttu sanoo:

    Henna: Aihe on tosiaan hyvin ajankohtainen molemmilla puolen Pohjanlahtea. Mielestäni pitäisi kuitenkin muistaa pitää erillään mainostaminen ja bloggarin sitä kautta saamat tulot ja toisaalta ”product placement”, jolloin lukijalle annetaa kuva, että bloggari on itse valinnut tuotteet, vaikka kysymys onkin ihan muusta.