Aaton aattona

tiistai 29. huhtikuu 2008

Ruotsalaiset eivät juuri perusta vapusta. Onneksi täällä asuttuja vuosia on jo kertynyt sen verran, että festivaaliton valborgsmässoafton ei enää hetkauta. Ensimmäisinä vuosina tapahtumaköyhyys tuntui sitäkin omituisemmalta. Koska huomenna ei ole mitään syytä virittää bilevarustusta päälle, halusin piristää tavallista toimistopäivää pilkkusukkiksilla ja korkeilla koroilla.

Pilkkusukkikset vielä lähikuvassa! Sukkikset myytiin samassa paketissa sik-sak -kuvioisten kanssa. En mitenkään osaa päättää kummat niistä olisivat enemmän mieleeni… Molemmat ovat ihan täydelliset!! :)

Uutiskirjeen tilaajien kesken järjestetty ripsiväriarvonta on nyt suoritettu ja palkinto lähtee tänään matkaan kohti onnellista voittajaa! Hänen nimeänsä ei kuitenkaan paljasteta täällä siltä varalta, että voittaja on bloggari, joka haluaa pitää anonymiytensä.


6 Responses to “Aaton aattona”

 1. Avatar Kaisa sanoo:

  ”Ruotsalaiset eivät juuri perusta vapusta.”

  Paitsi Uppsalassa (ja ilmeisesti Lundissa..?) ;)

 2. Avatar Minttu sanoo:

  Kaisa: Nojuusiis olisi pitänyt tarkentaa, että opiskelijat juhlistavat vappua ja pienillä paikkakunnilla, joissa on iso yliopisto tämä saattaa jopa näkyä katukuvassa. Ilmeisesti työväelläkin on jotain marsseja, mutta suomalaistyyppinen säätäminen (mitä laittaa päälle, minne mennä, mitä tarjota vappubrunchilla…), joka ylettyy naistenlehtien palstoille ja lähikaupan tarjouksiin – ei täällä ole. Siitä syystä yleistys ”ruotsalaiset”.

 3. Avatar maria sanoo:

  Voi että, noita sukkiksia olen bongannut muutamalta muultakin, kai ne pitää hakea itellekin, kun ovat noin ihanat! :)

 4. Avatar Minttu sanoo:

  Maria: Ovat kyllä jotenkin söpöt nuo pilkkuiset ja keveät etenkin nyt pitkän talven (=paksut läpinäkymättömät sukkikset) jälkeen. :)

 5. Avatar Lara,Mara,Sara sanoo:

  HEi,
  Luin blogistasi jutun suomen Ellessä ja itsekin asun tällä hetkellä Tukholmassa:)
  Blogisia on mielenkiintoista lukea, itsekin vasta aloittelen omaa blogiani:)
  – Sara

 6. Avatar Anonymous sanoo:

  Voi Minttu, miten kaunista. Suukko!
  Ihailija