Uutispläjäys

tiistai 29. huhtikuu 2008

Kisufanina ja Hello Kitty diggarina olin ihan tikahtua hilpeydestä ja riemusta, kun sain kuulla, että tuo japanilaisten oma suosikkihahmo esittelee Diorin syys/talvi 2008/2009 mallistoa Japanin Voguen kesäkuun numerossa. Juttujen perusteella ihku kisuliini poseeraa itsensä John Gallianon kanssa ja heittäytyy shoppailemaan Pariisissa.

Ihan pakko saada jostain käsiin kyseinen Hello Kitty-Vogue, joka on siis tullut myyntiin huhtikuun 26. päivä (kesäkun numero – haloo???). Historiallista sinänsä on jo se, että piirroshahmo esittelee Diorin malliston…

Eikä sinä vielä kaikki…

Tänään viettää synttäreitään hyvä näyttelijä, loistavan cool tyyli-ikoni ja edelleen hemmetin hyvän näköinen mimmi – Michelle Pfeiffer. Juhlittavia vuosia on kertynyt peräti 50!! Ei ikinä uskoisi. Tsekkaa vaikka:


2 Responses to “Uutispläjäys”

  1. Avatar Nouvelle sanoo:

    Hello Kitty ja Galliano = absurdi päiväuneni :D Tuo Japanin Vogue olisi kyllä mahtavaa löytää jostakin, tai edes nähdä ne kuvat!!

  2. Avatar Minttu sanoo:

    Nouvelle: Ajattelin käydä tänään Tukholman isoimmassa lehtipisteessä katsomassa löytyisikö tuota Vogue Nipponia. Skanneria mulla ei ole, mutta voisin ainakin kuvata joitain herkkupaloja tänne… :)