Vappu-Peetu

keskiviikko 30. huhtikuu 2008

Mintun kukkamekko ja ballerinat, Karkin neuletakki ja leggarit. Aika kätevää, kun on monta vaatevarastoa käytettävissä…

 • kukkamekko (Mintun), vanha…
 • neuletakki (Karkin), Monki
 • leggarit (Karkin), H&M
 • sporttiset ballerinat (Mintun), Replay
 • kakkulat (Peetun omat ;D), Byblos

HALP!! Minttu tarvitsee nörttiapua!!!

En voi käsittää, miksi blogiin lataamiani kuvia ei saa klikattua suuremmaksi. Jostain syystä ne kuvat, jotka lataan ihan pikkuisena saa aina joskus suurennettua ja nyt suureksi hämmästyksekseni kännykällä tekemieni postausten kuvat ovat klikattavissa isoksi. Käytän bloggeria niinkuin näkyy ja teen yleensä postaukset IE:llä. Tiedän, että useimpien muiden bloggarien kuvat saa klikattua isoksi – ja monet heistä (no ainakin ia ja honey junkie) käyttävät bloggeria.

Osaisiko joku kertoa, mitä teen väärin!? Tai ehkä ennemminkin, mitä pitää tehdä, että saisin ladattua kuvat niin, että ne voisi klikata suuremmaksi aina?

Superkiitos jo etukäteen! :)


5 Responses to “Vappu-Peetu”

 1. meadow sanoo:

  Nätti nätti nätti asu, ihana! :)

 2. Elly sanoo:

  Tosi nätti asu Peetulla; > Olispa mullakin jotain sellaisia jonka vaatteita ryöstää aina tarpeen tullen, sillä ei ihan viitsi 16v isoveljen vaatteita käytellä :D

 3. modegerecht sanoo:

  tosi kätevä tuo blogiputiikki. nyt eksyin sinne vasta eka kertaa :>>

 4. Minttu sanoo:

  Meadow: Kiitos! Lähetän viestin Peetullekin!

  Elly: Isoveljen vaatekaappi voi kyllä olla vähän hankala ;D. Olisiko siellä mitään kivoja boyfriend -tyylisiä farkkuja tai isoja ruutupaitoja??? ;)

  Modegerecht: Tervetuloa vaan putiikkiinkin!! :)

 5. Jenni sanoo:

  Minä olen huomannut, että Blogger käyttäytyy eri selaimilla aivan eri tavoin. Itse käytän postausten tekemiseen Mozilla Firefoxia ja ainakin kuvalinkit toimivat omassa blogissani. Kokeilepa vaihtaa selainta!