Kesäkisa-arvonnan voittajat!

perjantai 30. toukokuu 2008

Ensinnäkin mahtava lämmin kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!! Luulin, että kaikki ovat jo kyllästyneitä kaikenmaailman arvontoihin, kun niitä on niin paljon, mutta ennätyksellisen suuresta vastausmäärästä päätellen innokkaita osallistujia riittää hyvin edelleen.

Kilpailuvastauksien lukeminen oli aivan erityisen suuri ilo! Koko kesän gradua kirjoittavan bloggarin (= roikkuu koneella ja päivittää blogia ;D) näkökulmasta on tosi mahtavaa, että suurin osa seuraa blogeja yhtä paljon tai jopa enemmän kuin tähän asti. Matkat, mökkeilyt sun muut tuovat tietysti lyhyitä breikkejä, mutta muuten meininki tuntuu pysyvän samana. Paitsi tietysti Josella, joka menee armeijaan. Huh huh! :)

Edullisten kesälomanviettovinkkien aatelia on piknik ystävien kanssa, rantsuelämä, auringosta nauttiminen, pyörä- ja kävelyretket sekä tietysti grillailu. Moni muistutti myös kirjaston kirjoista, jotka yhdistettynä rentoon asentoon, mansikoihin ja/tai jäätelöön takaavat ehdottoman kesäfiiliksen.

Erinomainen vinkki on myös festareista nauttiminen ilmaiseksi alueen ulkopuolella tai kuten nimimerkki Ammoniumkloridi totesi: tekemällä vähän talkootyötä ansaitset itsellesi festarirannekkeen ja jo itse työnteko voi olla varsinainen elämys! Minttuun kolahti myös Saukon vinkki – gradun kirjoittaminen on tosiaan erittäin edullinen tapa viettää lomaa. Ha ha. Tästä lähtien aion ainakin toimia kuten Eimien ystävän äiti: julistan kesän tullen kotini kesämökiksi. Näin onnistuu Mintultakin helposti mökillä löhöily… Lisää loistavia lomanviettovinkkejä löytyy Kesäkisan kommenttilaatikosta – kannatta tsekata! Eiku tää pitää vielä mainita… Daephin kesänviettovinkki: parkkeeraa istuskelemaan penkille, josta on hyvät näköalat asfalttityömaalle. ;D

Jostain käsittämättömästä syystä kuvat eivät tänään lataudu ollenkaan bloggeriin. Arvonnan voittajat julkaistaan siis kuivankäpeässä kuvattomassa postauksessa.

And the winners are…. TADAAA:

Goodiebagin nro 1 voittaja:

Nimimerkki Airis!!!

Goodiebagin nro 2 voittaja:

Sofi And we say: ”Ihanaa” -blogista!!!

Lämpimät onnittelut voittajille!!

Lähetättekö osoitteenne sähköpostiosoitteeseen: go4itvol2@gmail.com, niin laitan voittonne postiin!


Kirjoittanut Indieplace KLO 19:11 Kommentit pois päältä artikkelissa Kesäkisa-arvonnan voittajat!

TUNNISTEET:

 

Comments are closed.