Juoksumuotia!

lauantai 31. toukokuu 2008

Parhaillaan juostaan Tukholman maratonia todella helteisessä kelissä. Menneiden kuukausien treenaus on testissä auringon porottaessa sääliä tuntematta imien viimeisetkin mehut juoksijasta. Päivän juoksu”muodin” tärkein osanen on ehdottomasti pientä suojaa tarjoava lippis. Kaikesta huolimatta – I wish I was there!! (sent from my Nokia)


3 Responses to “Juoksumuotia!”

 1. Avatar Marjaana sanoo:

  I was there! Oli tosi ihana juoksu. Ilma oli lämmin, mutta ei mitään verrattuna viime vuoteen. Tein vielä oman ennätykseni joten nyt on motivaatio juoksuun korkealla. Ensi vuonna taas Tukholmaan ja jonnekin muualle tässä välissä.

 2. Avatar Noelle sanoo:

  Olin juuri tuossa paikassa kannustamassa siskoani, tosin tien tuolla puolen. En kuitenkaan osunut kuvaasi :) Hieno tunnelma oli kaupungissa! Harmi, että shoppailuaikaa ei jäänyt tällä reissulla.

 3. Avatar Minttu sanoo:

  Marjaana: Viime vuonna oli tosiaan ihan mielettömän kuuma. Olin tosi onnellinen, että pääsin ylipäätään maaliin! Ensi vuonna juoksen kyllä minäkin!! :)

  Noelle: No voi ihan tosi!? Onpas hauska yhteensattuma! Tukholman maraton on tosiaan koko kaupungin urheilujuhla, siksi siihen on niin hienoa osallistua myös juoksijana. :)