Näytöspaloja maanantailta!

maanantai 30. kesäkuun 2008

Tukholman muotiviikon ensimmäinen urakka on takana. Mahtava päivä täynnä upeita näytöksiä ja vanhojen tuttujen tapaamista, jonotusta ja muuta asiaan kuuluvaa. Minttu on oikeastaan aika kuittipoikkiväsynyt (heräsin kuitenkin jo aamuradion haastateltavaksi hävyttömän aikaisin…), mutta tässä ensimmäiset fiilikset maanantailta.

LiseLotte Westerlund

Tyylilleen uskollisesti pääasiassa mustaa, valkoista ja nudea. Valuvia silkkikankaita ja hohtavia satiiniluomuksia. Varsin klassinen siluetti, vaikka olkalinjan korostus ja volyymi yläkropassa antoikin ajankohtaisen säväyksen. Moneen mustaan, valkoiseen tai musta-valkoiseen asuun oli yhdistetty smaragdinvihreät kengät ja kirkkaan oranssit kynnet. Nice!

Agunandagirl

Aivan uunituore merkki. Tämä oli suunnittelijaparivaljakon ensimmäinen mallisto ja catwalk-näytös. Minttu oli täysin myyty herkänroheisiin asuihin ja Peetu sekä salillinen muuta väkeä olivat samaa mieltä. Pieni vinkki siis: kannattaa panna nimi muistiin! (ja toinen vinkki: nimi lausutaan a gun and a girl…)
Whyred
Mintun kuvat eivät oikein onnistuneet, mutta Whyred yllätti olemalla iloinen, värikäs ja suorastaan… kepeä. Ihan kuin syksyn näytöksen rock’a’billy jengi olisi palannut viattomammalle viiskytluvulle. Turkoosi, violetti, vadelma, sitruuna, marjapuuro, mustikkamaito ja puhdas punainen ovat Whyredin ensi kevään malliston konfettisateenriemullisen väriskaalan perussävyt.


Filippa K.

Filippa K. ei petä – jos ei toisaalta paljon yllätäkään. Pehmeät haaleaksi pestyt pastellisävyt ovat ehkä radikaaleja perinteiselle Filippa K.-tytölle, mutta muuten kaikki saivat tuntea olonsa turvalliseksi. Mallisto on tasapainoinen ja käyttökelpoinen. Ja varmasti myy kuin häkä niinkuin Filippa K:lla on tapana. Eikä kaupallisuudessa mitään vikaa ole. Pidin erityisesti ohuenohuista läpikuultavista neuleista.Kuulin myös uutisen: Filippa K. avaa Secondhand putiikin huomenna eli 1.7. Hornsgatanille Judits Secondhandin välittömään läheisyyteen. Aatella! Nyt voi ostaa oman Filippa K. teepparin valmiiksi pehmeäksi kulutettuna!!

Filippa K:lla oli myös ehdottomasti päivän parhaat bileet! Näytös pidetiin hyvästä ruuastaan kuuluisassa F12 -ravintolassa ja efterfestissä oli tarjolla mm. tuoreella grillatulla tonnikalalla täytettyjä pita-leipiä!

Kaikki eivät kuitenkaan ehtineet juhlia.. Monen suomalaisenkin suosikkibloggari Linn istui tietokone sylissä välittömästi näytöksen jälkeen. Kiireestään huolimatta hän poseerasi ystävällisesti Mintulle ja lähetti lämpimät terkut kaikille lukijoilleen!

(haluan kanssa Macin…)


4 Responses to “Näytöspaloja maanantailta!”

 1. Avatar Idhren sanoo:

  Macit on loistavia, suosittelen lämmöllä :) Oma, jo nykymittapuulla muinainen Powerbookkini on toiminut moitteettomasti jo vuosikaudet, muita koneita ei sitten tarvitakaan :)

  Ihania näytöskuvia ^^

 2. Avatar Minttu sanoo:

  Idhren: Tähän asti mulla on ollut aina käytössä työpaikan tietokone, mutta nyt pitää ostaa oma ja ihan varmasti hankin Macin!! :)

 3. Avatar ellen sanoo:

  Filippa K:n mallisto näyttää ihanalta:) Kiva lukea blogistasi näitä muotinäytösjuttuja, se on vähän eri kun on ollut itse paikalla, kuin että vaan laittaisi netistä löytyneitä kuvia. Tunnelmakin välityy vähän paremmin:)

 4. Avatar Minttu sanoo:

  Ellen: Filippa K:n näytöksessä oli oikeastaan vain yksi ongelma: alkoi kovasti tehdä mieli hankkia koko mallisto itselle!! ;D