Put your radio on!

maanantai 30. kesäkuun 2008

Minttu oli tänään aamulla Ruotsin suomalaisen radion Sisuradion aamulähetyksessä haastateltavana. Haastattelun aiheena oli, mikäpä muu kuin muotibloggaaminen ja tänään alkava Tukholman muotiviikko. Ihan älyttömän jännää olla mukana suorassa lähetyksessä!!

Tästä linkistä pitäsi aueta kyseinen lähetys: http://www.sr.se/webbradio/?type=latestbroadcast&Id=2500&BroadcastDate=&IsBlock=1 Tuossa on koko aamulähetys klo 6.00 alkaen ja Mintun haastattelu on noin klo 9.35, jos haluatte ”kelata” oikeaan kohtaan. Ohjelma on jännästi pätkissä – itse pääsin oikeaan kohtaan klikkaamalla kaksi kertaa ”kelaa loppuun” nappia. Kahden haastattelupätkän välissä soi herttainen Leevi and the Leavings ja Muotitietoinen. ;D

Kaikkia Sisuradion ohjelmia voi kuunnella 30 päivää lähetyksen jälkeen netissä.


2 Responses to “Put your radio on!”

  1. Avatar rraisa sanoo:

    Mintulla on kiva ääni :) ja nauru! ja hyvät jutut ;)

  2. Avatar Minttu sanoo:

    Rraisa: Olen aika kova nauramaan tavallisesti, mutta radiossa olisi tietty voinut yrittää olla vähän hillitympi… :D