Muotiviikon tyylitaitureita

keskiviikko 30. heinäkuun 2008

Kirjoitin jutun Elleihin Tukholman muotinäytösviikon osallistujien tyyleistä. Ehkä joku sen on jo bongannutkin… Koska kuvaamani upeat ja persoonalliset tyylit eivät ehkä ihan pääse oikeuksiin pikkuriikkisissä valokuvissa, tässä vielä uusintana muutama suosikkini. Ensimmäisessä kuvassa on muuten Tukholmassa muotisuunnittelijana vaikuttava Anna, josta on ollut juttua täälläkin.
Lue koko juttu: Miten muodin ammattilaiset pukeutuvat

BTW… Tänään ilmestyneessä Iltalehden Ilonassa saattaa olla jotain juttua Mintusta, Karkista ja Peetusta. Onko joku nähnyt/lukenut? Lehti ei ole vielä ehtinyt tänne meille asti, joten itse en tiedä sen tarkemmin.


8 Responses to “Muotiviikon tyylitaitureita”

 1. Avatar seeds sanoo:

  Minä näin! Ilonassa oli tosiaan tänään juttu Blosgistasi ja sen pitäjistä, perheestäsi. Sinusrta, Karkista ja Peetusta oli kustakin kuvat.

 2. Avatar Minttu sanoo:

  Seeds: Jee!! Meidän pitäisi saada lehti huomenna… Vähän jännää!!! :D

 3. Avatar ellen sanoo:

  Hei Minttu!

  Tuli tosta (muistaakseni) alimmasta kuvasta mieleen, että mitä mieltä olet noista Louis Vuittonin laukuista?

 4. Avatar kilvia sanoo:

  tuo valkohiuksinen vanhempi nainen on ollut mallina gurdun sjödenin kuvastoissa silloin tällöin! jos silmäni eivät vallan petä. :) hauskaa!

 5. Avatar Minttu sanoo:

  Ellen: Hmm.. aika vaikea kysymys. Itse en hankkisi uutena oikeastaan minkäänlaista LV:n laukkua. White-trash ja ghetto -leima on mielestäni liian voimakas ja kopioiden määrä vienyt maun aidosta asiasta. Mutta toisaalta tuollaisen vanhan ihanasti kulahtaneen Speedyn (tai oikeastaan mikä tahansa malli melkein…), mikä Zazkialla on viimeisessä kuvassa, ottaisin ilomielin vastaan milloin vain. Kunnolla kuluneesta LV:stä nimittäin näkee kilometrin päähän, että se on aito, nahka vanhenee kauniisti kuten nahkan kuuluukin, sävyt pehmenevät jne. Ja klassikko on aina klassikko…. Vastaavan hylkimisyökkimisreaktion kohteeksi joutuivat esim. chanelin tikatut suorakulmaiset ketjulaukut (elisiis 2.55) joskus 90-luvulla ja nyt jokatoinen stylisti, muotibloggari, trendihemmo etcetera laittaa bonuspennosensa juuri kyseiseen malliin… :)

  Kilvia: Hän työskentelee mielestäni viestinnän kanssa jossain PR-toimistossa, mutta näköjään tekee myös mallin hommia! Hieno homma! :)

 6. Avatar ellen sanoo:

  Mun suhteeni LV-laukkuihin on oikeastaan ihan samanlainen. Tavallaan just haluisin sen speedyn, mutta maku on kyllä mennyt kopioiden takia. Se ois vaan niin tyylikäs laukku ja helppo yhdistää myös eri asukokonaisuuksiin.

 7. Avatar Minttu sanoo:

  Ellen: Toisaalta aito LV on investointi vuosiksi eteenpäin (toisin kuin kopiot…) ja voipi olla, että nuo monogrammilaukut kokevat vielä saman kohtalon kuin vielä vähän aikaa sitten niin hyljeksitty 2.55. Kopiotehtailijat kun löytävät herkullisemman kohteen, niin LV:t saavat taas niille kuuluvan arvon. Ja tärkeintä on tietysti se, mistä itse tykkää!