Hellepäivää

torstai 31. heinäkuun 2008

Ihana helle jatkuu, vaikka säätiedotukset ovatkin lupailleet jo monta päivää viilenevää ja sateita. Jotenkin ei malttaisi olla ollenkaan sisällä, kun tietää, että mikä tahansa päivä voi olla viimeinen aurinkoinen.

Pukeutuminen näillä keleillä ei varsinaisesti yllätä mielikuvituksellisuudellaan. Shortsit tai vilpoinen hamonen ja pikku toppi. That’s it. Lipsut jalkaan + kangaspussukka kouraan ja asu on täydellinen myös ihmisten ilmoille


 • farkkushortsit (Peetun), Gina Tricot
 • toppi, Monki
 • lipsut, Havaianas
 • kangaskassi, Jojo&Malou
Jonkun postauksen kommenttilaatikossa sain kysymyksen, että miksi pidän Havaianas-lipsuista. Onnistuin hukkaamaan kysymyksen ennekuin ehdin vastata, joten tässä vastaus: Havaianakset ovat mielestäni paljon miellyttävämmät kuin ns. tavalliset lipsut, koska ne valmistetaan luonnonkumista. Tästä syystä ne ovat pehmoisemman ja jopa ”hengittävämmän” tuntuisemmat kuin muovista valmistetut lipsut. Ero on samaa luokkaa kuin nahkalla ja tekonahkalla.


8 Responses to “Hellepäivää”

 1. Avatar jenni! sanoo:

  Aloin vain sanomaan että luin sen jutun sinusta Ilonassa ja oli oikein hyvä :) Näytin poikaystävällenikin, koska se pitää joskus minun bloggailua vähän huuhaana! Nyt se saattoi vihdoin tajuta mitä tämä koko homma edes on ;)

 2. Avatar Minttu sanoo:

  Jenni!: Aikun hyvä kuulla, että juttu on ihan ookoo. Lehti ei ole vielä ehtinyt tänne asti… :)

 3. Avatar Mia sanoo:

  Sanon tämän nyt sillä uhalla että kuulostan tosi kummalliselta, mutta sulla on nainen aivan mahtava peppu!

 4. Avatar Nana sanoo:

  Joo, oli tosiaan hirmu hyvä se lehtijuttu. Se antoi bloggailusta hirmu positiivisen, iloatuovan kuvan. Ja sitähän se onkin :D En muuten tiennyt, että opiskelet muotitiedettä. Itse asiassa en tiennyt, että sitä voi edes opiskella.. Kuulostaa tosi mielenkiintoiselta ja kivalta! Onko se? Tai kai se nyt on koska sitä opiskelet :)

 5. Avatar Emppis sanoo:

  En tiennytkään, että sinulla on tatuointi! :o Vai näenkö aivan harhoja?

 6. Avatar Anonymous sanoo:

  Oletpa hyvässä kunnossa ikäiseksesi!

 7. Avatar Anonymous sanoo:

  Tee treenipostaus!!! Mikä vaatekokosi muuten on?

 8. Avatar Minttu sanoo:

  Mia: Hihi!! Arvaa tuliko kuvan shortseista heti lempparini!! ;D

  Nana: Muotitiede on ihan mielettömän kiinnostavaa ja kivaa! Tiesin kyllä ennenkin, että muodin merkitys yhteiskunnassa on ihan valtava (taloudellinen, sosiaalinen, kulttuuri… jne), mutta opinnot ovat vielä avanneet silmäni! :)

  Emppis: Jes – kisu niskassa. :)

  Anonymous: Thänks! Tykkään treenaamisesta, mutta en ole mikään fanaatikko… :)

  Anonymous: Aikaisemmin tein enemmänkin treeniaiheisia postauksia. Voisinkin kertoilla vähän ajatuksiani aiheesta. Kooltani olen äärimmäisen tavallinen eli 166 pitkä ja käytän kokoa 38 tai M – jopa kengänkoko on se tavallisin eli 38. ;D