Miten voikin olla monimutkaista…

torstai 28. elokuun 2008

Tänä iltana on Seat Ibizan lanseeraustilaisuus. Sinänsä en ole erityisemmin kiinnostunut autoista – ihan kiva, että sellainen on silloin kun sitä tarvitsee, mutta muuten asia on aika yhdentekevä. Tilaisuudessa on kuitenkin parikin mielenkiintoista esitelmää trendeistä (sisustuksesta ja ekomuodista), joten aion olla tikkana paikalla. Ja ilman muuta raportoin täällä, jos vain kuulen jotain kiinnostavaa!

Ensin kuitenkin pitää käydä yliopistolla palauttamassa pari kirjaa. Myöhästymissakkoja on jo kertynyt ihan liikaa muutenkin.

Illan pukeutuminen on tuottanut kiitettävästi päänvaivaa. Päätin jo laittaa hameen, kun oli niin aurinkoista ja lämmintä. Päivällä lipsuttelin Havaianakset jalassa paljain säärin kauppaan ja oli suorastaan kuuma. Sitten meni aurinko pilveen ja alkoi tuulla ja Minttua tökki liian laitetettu olo. Siispä päälle lensi hajoamispisteessä olevat harmaat Cheap Mondayn farkut ja uusi Filippa K:n liuhupaita.

Seuraava haaste olikin päivänasukuvien ottaminen ilman reipasta kuvausassistenttia. Eli siis itse. Ensin tuumasin, että käsivarteni on riittävän pitkä…Muutaman käsittämättömän lärvikuvan, jossa paidasta näkyy vain vilaus, päätin testata peilin kautta kuvaamista. Mallin honottava hymy johtuu vain siitä, kun mieleen hiipi ajatus, ettei tämä oikeasti voi olla näin vaikeeta
Tää esittäis kuvaa housuista…
Ja sit tää laittais tähän päälle tän lempparinahkarotsinsa…
Juuri lakatut varpaankynnet!! Koko kevään ja kesän kynsiin on eksynyt täysin poikkeuksellisesti vain ja ainoastaan vaaleita ja neutraaleja sävyjä. Eniten on ollut käytössä Essien vaaleanharmaa Great Expectations (joka on nytkin kynsissä siis sormen-) ja luonnollinen True Love. Syksyn harmaat toimivat kuitenkin täydellisessä yhteistyössä syvän pinkille sävylle Strawberry Sorbet.

 • paita, Filippa K
 • toppi alla, H&M
 • farkut, Cheap Monday
 • sandaalit, Vagabond
 • rotsi, Acne


3 Responses to “Miten voikin olla monimutkaista…”

 1. Avatar Sirpa sanoo:

  ihana tuo paita haluan kyllä jonkun tuon tyylisen :)

 2. Avatar Sara sanoo:

  Can’t stop loving those shoes.. Joka kerta, kun sinulla on ne jossain asussa, kommentoin siitä miten paljon tykkään niistä, mutta kun se on totta! :D

 3. Avatar Minttu sanoo:

  Sirpa: Paita on noussut suosikkivaatelistani ykköseksi heti hankinnan jälkeen! :)

  Sara: Hih! Aika usein ne on jalkaan päätynytkin. Mukavan särmikkäät sandaalit, mutta silti mukavat!