Inspiraatio yhdellä sanalla

sunnuntai 31. elokuun 2008

Aika mielenkiintoisia, jos toisaalta myös hyvin ennalta-arvattaviakin sanoja löytyy listalta, kun The Cut pyysi New Yorkin muotiviikolle osallistuvia suunnittelijoita tiivistämään mallistojen inspiraation lähteen vain yhteen sanaan.<!– @page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } –

“Sweat” – Alexander Wang

“Fantasy” – Jill Stuart

“Gnarly” – Derek Lam

“Architectural” – Michael Kors

“Femininity” – Oscar de la Renta

“Rigorousruffulous” – Phillip Lim

“Liquid” – Donna Karan

“Sunny” – Anna Sui

“Delicate” – Narciso Rodriguez


New Yorkin muotiviikko
alkaa perjantaina 5. syyskuuta. Tosi hauska nähdä käytännössä kyseiset mallistot. Kaikkein mahtavinta tietysti olisi, jos saisi olla itse paikanpäällä, mutta onneksi Style.com raportoi suhteellisen viiveettä kaikista kiinnostavista näytöksistä.


Kirjoittanut Indieplace KLO 15:36 Kommentit pois päältä artikkelissa Inspiraatio yhdellä sanalla


Muissa blogeissa aiheesta: Inspiraatio

 

Comments are closed.