Tehohoitoa hiuksille

sunnuntai 31. elokuun 2008

Kesäaurinko ei paistanut tänäkään kesänä niin paljoa tai kuumasti, että siihen olisi varsinaisesti ehtinyt kyllästyä. Ihme juttu. Ne muutamat, ihanan upeat hellepäivät ehtivät silti jättää lähtemättömät muistot paitsi mieleen myös hiuksiin. Etenkin raidoitetut ja värjätyt hiukset tuntuvat menevän käppyräiseksi koppuraksi jopa tällaisena keskivertokesänä, jolloin auringonpaahdetta on aika hillitysti ja varsinaisesta merivedessä liottamisesta ei voida puhua… (kerran oli kyllä merisuolaa kylpyvedessä).

Seat Ibizan lanseeraustilaisuuden osallistujat saivat mukaansa kärsineiden hiuksien pelastajaksi mainittuja Matrix Biolage Cera-Repair ampulleja. Käytin tänään mahtavan rankkasateessa juostun 7 km lenkin jälkeen pakkauksesta ensimmäisen ampullin. Käyttövaihe oli ainakin helppo. Hoitoainemainen litku levittyi helposti ja sisältö riitti myös Mintun kohtuullisen pitkälle pöheikölle ihan mainiosti. Annoin aineen vaikuttaa reilusti suositellut 5 minuuttia. Huuhteluvaiheessa huomasin jo selkeän eron – hiukset, jotka on viimeksi (ja ainoastaan) harjattu kampaamokäynnin yhteydessä, tuntuivat selviltä, liukkailta ja jotenkin notkeilta.

Ikinä aikaisemmin en ole vastaavia testannut, joten sikäli en osaa sanoa olisivatko jotkut muut ampullit parempia tai tehokkaampia. Nyt, kun hiukset ovat kuivat, tuntuvat ne edelleen notkeilta sekä epätavallisen pehmeiltä ja tottelevaisilta. Tosin tietty huokoisuus aiheuttaa huonokuntoisissa hiuksissa tuuheuttavaa pörheyttä, mikä hyväkuntoisen oloisista hiuksista puuttuu. Varmasti kuitenkin maltillinenkin muotoilutuotteiden käyttäminen korjaisi tuonkin. Voin siis suositella testaamiani Matrix Biolage Cera-Repair ampulleja erityisesti, jos hiukset ovat selkeästi kuivat ja huonossa kunnossa esim. vaalennuksen tai raitojen jälkeen. Muuten teho-ominaisuudet saattavat kyllä mennä hukkaan.

OBS: Osallistukaahan kaikki entiset ja nykyiset muotibloggarit Pupulandian Jennyn graduaan varten tekemään Muotiblogikyselyyn!!

OBS 2: Huomenna on jälleen maanantai ja heti aamusta alkaa maanantai-arvonta. Koska on syyskuun ensimmäinen päivä ja muutenkin jotenkin syksyistä, on luvassa normaalia maanantai-meininkiä muhkeampi palkinto. Oikea goodie bag! :)


2 Responses to “Tehohoitoa hiuksille”

  1. Avatar Jenni sanoo:

    Kiitos Minttu kannatuksesta. :)

  2. Avatar Minttu sanoo:

    Jenni: No mutta tottakai!! :) Tsemppiä gradun vääntöön!