30. toukokuuta 2009

maanantai 15. syyskuun 2008

Ilmoittautuminen on nyt suoritettu, jäljellä on vielä vähän treenaamista… Kuka lähtee mukaan? :)


7 Responses to “30. toukokuuta 2009”

 1. Avatar Marjaana sanoo:

  Minä olen myös ilmoittautunut, heti jo kesäkuussa tein sen kun pääsin edelliseltä reissulta kotiin. Lennot ja hotellikin on jo varattu ja maksettu. Enää ei tosiaan tarvitse kuin treenata :)

  Olen nyt tämän viikon sunnuntaina menossa Espoon rantamaratonille, jännittää. Miten ihmeessä yksi juoksu voi jännittää niin kovasti, eihän se ole kuin vähän pidempi kuin pitkä lenkki. Silti, kääk!

  Tsemppiä juoksuun ja kannustetaan toinen toisiamme.

 2. Avatar Minttu sanoo:

  Marjaana: Tsemppiä Espoon rantamaratonille!! Kyllähän nuo tapahtumat aina vähän jännittävät, vaikka olisi miten hyvin valmistautunut…

  Ihana tietää, että joku muukin on asettanut tavoitteen jo ajoissa. Itse en vielä uskalla puhua aikatavoitteista, mutta katsotaan nyt, miten treenikausi jatkuu.

  Kannustetaan ilman muuta toisiamme! :)

 3. Avatar lauradelille sanoo:

  just ilmoittauduin pariisin maratonille huhtikuuksi, mutta eiköhän tukholmakin vielä joku päivä :)

 4. Avatar Minttu sanoo:

  Lauradelille: Oi, Pariisin keväässä on varmasti ihan mahtava fiilis juosta! :)

 5. Avatar morgan sanoo:

  Vajaa kaksi viikkoa aikaa Berliinin maratoniin.. edellisestä maratonennätyksestä 3:50 pitäisi saada kymmenisen minuuttia pois, saa nähdä miten käy :) Tsempiä Tukholman treenaukseen!

 6. Avatar Minttu sanoo:

  Morgan: Vau! Sullahan on upea aika! Tällä hetkellä toivon, että voisin asettaa itselleni tavoitteeksi 4.30 Tukholmaan. Paras aikani tähän mennessä on 4.48 HCM:stä 90-luvun lopusta… Tsemppiä Berliiniin! :)