Barcelona, here I come!!

tiistai 30. syyskuu 2008

Nyt se vihdoin varmistui! Minttu & miäs lähtee marraskuun loppupuolella jubileum-reissulle Barcelonaan!! Aivan mielettömän mahtavaa!

En ole koskaan ollut Barcelonassa – enkä muuallakaan manner-Espanjassa, joten kaikki vinkit ja ohjeet ovat tervetulleita!! Erityiskiitos hyvistä shoppailuvinkeistä ja jos vaikka löytyisi kohtuullisen edullinen laatu-outlet… Samoin vinkit kivoista ruokapaikoista otetaan mielellään vastaan. Teidän ihanien ohjeiden perusteella on ennenkin syöty hyvin! ;)


9 Responses to “Barcelona, here I come!!”

 1. Avatar Anonymous sanoo:

  Mango outlet on hyvä!
  Os: Avinguda Pau Casals 12

 2. Avatar xara sanoo:

  Oooooo Barcelona on ihana! Ja tosiaan, mango outlet on tosi hyvä, ostin sieltä kasan vaatteita kahellakympillä!

 3. Avatar Anu sanoo:

  Juuri vähän aikaa sitten kirjoittelin omaan blogiini tekemästäni kartasta:
  http://www.iltapaiva.net/2008/09/barcelona-kartalla-ja-kirjassa/

  ja tuolla on suurinpiirtein samat asiat listana (joitain kartalta löytyviä juttuja puuttuu, koska lista on vanhempi):
  http://www.iltapaiva.net/barcelona/

  Olen käynyt Barcelonassa kuusi kertaa, ja se on aina yhtä mahtava paikka. :)

  Shoppailuvinkeistä sanoisin sen verran, että Barcelonassa on erinomaiset kenkäkauppavalikoimat ja sieltä löytyy kohtuullisilla hinnoilla nuorten, paikallisten suunnittelijoiden (Cecilia Sörensen, Miriam Ponsa, BoBa, Beatriz Furest jne.) vaatteita. Ne ovat ainakin minun mielestäni huomattavasti mielenkiintoisempia kuin ns. perusmerkit, joita saa muualtakin.

  Jaa niin, outleteista pitää kyllä mainita paikallisen merkin, Desigualin outlet. Käynpä merkkaamassa sen tuonne karttaan.

 4. Avatar Minttu sanoo:

  Anonymous: Ok – tuosta olen kuullut joskus puhuttavan! Täytyypä pistäytyä!!

  Xara: Mahtavaa! Toivottavasti teen löytöjä…

  Anu: Tosi huippua – kiitos ihan hurjasti!! Sun vinkeistä ja ohjeista on ihan hurjasti hyötyä! Saakohan tuon kartan tulostettua jotenkin kätevästi… Täytyypä testata.

 5. Avatar Maria sanoo:

  Itse Barcelonan-reissullani kiinnyin ruokapaikkoihin niin kovasti, että jo ainoastaan niiden takia voisi siellä vierailla toistekin!

  La Ramblan Attic -ravintolasta saa todella kohtuuhintaista herkkuruokaa, vaikka sijainti onkin hyvä. Vuohenjuusto-karhunvatukkasalaatti sekä ruusunlehtihyytelö sulattivat sydämeni.

  Lempi-tapasbaarini on Taller De Tapas, joka sijaitsee Comtal 28:ssa Portal de l´Àngelilta lähdettäessä. Ravintolan tunnelma ja sisustus ovat vertaansa vailla ja ruoka jälleen kohtuuhintaista, maukasta ja palvelu hyvää!

  Vaatepuolelta tsekkasin erityisesti kaikki sivukatujen pienet vintage -myymälät, kauniita, hyväkuntoisia vaatteita ja kenkiä rutkasti, eivätkä hinnatkaan niin hirveitä olleet. Myös useat kenkäkaupat yllättivät positiivisesti palvelullaan ja laatuakin löytyi.

  Kulttuurin puolesta suosittelen ehdottomasti tietenkin Picasso -museoa, joka on varsinainen must-paikka.

 6. Avatar Micci sanoo:

  Oi miten ihana uutinen! Voi kun itsekin pääsis jonneki.. :)

 7. Avatar Anu sanoo:

  Jatkan vielä vähän: yleisesti ottaen voisi sanoa, että Ramblan baareja ja ravintoloita ja oikeastaan koko Ramblaa kannattaa väistellä mahdollisuuksien mukaan (siellä on lähinnä turistihulinaa ja taskuvarkaita) – tosin ilmeisesti poikkeuksiakin löytyy, kuten maria tuossa ylempänä mainitsee.

  Itse suosittelisin notkumista Gràciassa (Placa de Catalunyalta pari kilometriä pohjoiseen, vihreän metrolinjan Fontanan aseman lähistöllä sijaitseva kaupunginosa), El Ravalissa (Ramblan länsipuolella) ja El Bornissa (Via Laietanan ja C/ Princesan itäpuolella). Niistä löytyy paljon kivoja baareja, ravintoloita ja putiikkeja.

  Barri Gòticissa on turisteja ja ketjukauppoja, Passeig de Gràcialla (kallista) huippumuotia.

 8. Avatar Minttu sanoo:

  Maria: Ah, kiitos vinkeistä. Eiköhän näiden avulla saada pari päivää kulumaan… ;D

  Micci: On kyllä ihan mahtava päästä pienelle reissulle, vaikka vain muutamaksi päiväksi!

  Anu: Tosi mahtava saada Barcelonan-tuntijan vinkkejä. Lyhyellä reissulla kun helposti haahuilee juuri siellä, missä ”kaikki muutkin”. Yritin tulostaa sun blogista listaa, mutta tulostin ei suostu yhteistyöhön… No, eiköhän tämä tästä. :)

 9. Avatar Anu sanoo:

  Kannattaa tulostaa se google mapsissa oleva versio, siellä on enemmän tavaraa.

  Klikkaa blogissani olevan kartan alta ”View larger map” ja sitten uudessa ikkunassa kartan yläpuolelta print-linkkiä, niin google maps lataa kaikkien kartalla olevien täppien tiedot tulostettavaan ikkunaan.