Fynda, fynda!!

tiistai 30. syyskuu 2008

Go 4 it vol. 2 -blogiputiikissa on tehty jälleen varaston suursiivous. Malli- ja jäännöskappaleet päätyivät tuttuun tapaan Poistomyyntiin huomattavasti alkuperäistä hintaa edullisemmin. Mm. kuvan Pappahousut – viime kevään huippusuosittu malli – löytyvät kauniin vaaleanharmaana yli 60% alennuksella!

Nyt on myös loistava tilaisuus testata käteviä EasyLooks -kertapakattuja meikkisettejä. Poistomyynnissä on kaikki loput kevään värisävyt (Shimmer & Glow, Silver Grace, Smokey Eyes, Sun Kissed ja Electric) tarjolla puoleen hintaan.

Osa suosikkituotteista alkaa loppua ja mm. suloinen Trude blouse -pusero ja upean pehmeää materiaalia oleva Soft dress -mekko ovat siirtyneet Buy Now Or Regret It Later! -osastoon!


2 Responses to “Fynda, fynda!!”

  1. Avatar cinnd sanoo:

    hei pakko kysyä sellasta kun tukholman matka varattuna. niin oon kuullu tällästä huhua että forever 21 olisi avaamassa putiikkiaan tukholmaa? onkos tää totta ja missä putiikki sijaitsis ja millon aukeiais :_)

  2. Avatar Minttu sanoo:

    Cinnd: Kyllä siitä on juttua ollut, mutta kukaan ei tunnu tietävän missä ja koska avaavat. :)