Maanantai-arvonnan tulokset!

tiistai 30. syyskuu 2008

Olipas hauska jälleen lukea maanantai-arvonnan vastauksia! Harva tunnusti muuttavansa pukeutumisensa väritystä vuodenajan mukaan. Sen sijaan inhokkivärejä tuntui löytyvän aika monelta. Ilmeisesti kuitenkin muotimaailman heilahdukset vaikuttavat vähän siihenkin mikä milloinkin näyttää omaan silmään oudolta.

Kaikenlaiset baby-pastellit ja pinkki taisivat olla useimmin no-no -listalla. Hyvänä kakkosena tulivat neonvärit, keltainen ja oranssi. Monet kuitenkin myönsivät käyttävänsä kaikenlaisia värejä asusteissa ja esim. printeissä pieni määrä inhokkiväriä saattoikin olla ihan positiivinen piriste.

Keltainen on Mintulle sellainen väri, että vaatteissa en kestä sitä oikeastaan ollenkaan. Sinänsä hassua, että muuten pidän kaikenlaisesta keltaisesta oikein paljon. Kaverit varmasti muistavat edellisen, melkein kolme metriä pitkän kirkkaankeltaisen sohvamme…

Inhokkiväriaiheisen maanantai-arvonnan voittajaksi onnetar poimi nimimerkin:

UNEO!

Lämpimät onnittelut voittajalle! Lähetätkö yhteystietosi osoitteeseen: go4itvol2@gmail.com, niin laitan sulle Indiskan huivin postiin.

Ensi maanantaina taas uusi arvonta!


Kirjoittanut Indieplace KLO 19:26 Kommentit pois päältä artikkelissa Maanantai-arvonnan tulokset!

TUNNISTEET:

 

Comments are closed.