Unelmanpehmeä lahja!

tiistai 30. syyskuu 2008

Minkä ihanan lahjan sainkaan keskellä pitkää syksyä! Fantastisen pehmoisen upean klassisenruskean neuleen, 100% kashmiria!! Ahhhhh.

Neule on suomalaisen Arelalizza -merkin perusmallistosta, malliltaan juuri sopivan pitkä ja väljä, lisäksi v-pääntie on täydellinen. Täydellinen on myös laatukashmirin tuntu paljaalla iholla… Ei tarvitse olla kovinkaan nero ennustamaan, kun voi päätellä, että tästä tulee yksi käytetyimmistä paidoistani ikinä.


Kiitos kaunis, sanoo Minttu!


8 Responses to “Unelmanpehmeä lahja!”

 1. pupupaita sanoo:

  Ooh, mikä neule! Tiedätkö yhtään, että mistä noita sais? Entä mitä niistä pyydetään? :)

 2. tuike sanoo:

  Kaunis paita on! Katselin noita Tampereella Tammelantorin laidalla olevan Vaatturinliike Basson ikkunassa, mutta hintoja ei alessakaan ollut näkyvissä eli kalliita lienevät. Kaunista perusneuletta (tai varsinkin neuletakkia) kashmirista tekisi mieli, mutta pelkään tikahtuvani kun puuvillaneulekin on usein liikaa…

 3. Minttu sanoo:

  Pupupaita: Helsingissä jälleenmyyjiä ovat ainakin Asuna, Lifestyle ja Piccola Donna. HIntatasosta en osaa sanoa mitään, mutta ilmeisesti ovat juuri nyt mukana Helsingin Design viikolla edullisimmin hinnoin.

  Tuike: Kashmirin hyvä puoli on se, että se ei oikeasti ole kuuma silloinkaan kun puuvilla on… Materiaali hengittää niin ihanasti ja ”sopeutuu” ruumiinlämpöön.

 4. Caramelo sanoo:

  Oi tuo on varmasti ihanan pehmeä ja lämpöinen syksyllä ja talvellakin tietty ! <3

 5. Minttu sanoo:

  Caramelo: Ihan varmasti yksi tulevia lemppareitani!! :)

 6. sugar kane sanoo:

  Onpas kaunis, ja Tuiken kommentin mukaan ihan mun lähihuudeilta saa noita! Kshmir on kyllä aineiden aine. Haluaisin kyllä tässä varoittaa kansaa halvoista kashmir(sekoite)vaatteista: nyppääntyy ja nukkaantuu niin ettei ole tosikaan.

 7. Minttu sanoo:

  Sugar Kane: Tosin pieni nukkaantuminen kuuluu kyllä myös laadukkaamman kashmirin luonteeseen. Superluksusversioissa lisätään hiukan pitkäkuituista silkkiä sekaan estämään nukkaantumista. Esim. Pradan perusneuletakit on 70% kashmiria ja 30% silkkiä… :)

 8. LizaJane sanoo:

  Kiitos Minttu kun esittelit tämän neuleen! Taidan antaa itselleni tällaisen syntymäpäivälahjaksi… Mulla on jo yksi kashmirneule ja se palvellut hyvin, mutta haluaisin vielä toisen värisen esim. harmaan.