Ostoksia

perjantai 31. lokakuun 2008

Hyvällä omatunnolla shopattuja hyper-ekologisia fair trade -vetimiä ja yksi turhanaikainen mutta niiiiin ihana sifonkipaita. Kuvat ovat jostain syystä ihme kellertäviä… Matto on oikeasti luonnonvalkoinen.
Kevyesti a-linjainen paitamekko Camilla Norrbackilta 100% ekologista puuvillaa. Stailit smokkilaskokset edessä ja väljät käärityt hihat sekä jämäkän oloinen puuvilla ovat kovasti mieleeni. Sekä tietty se, että sain 1200,- kruunun mekon/tunikan 250,- kruunulla.
Mustan napakasti istuvan korsettitopin ajattelin yhdistää housuihin ja pikkutakkiin. Tämäkin reilusta alesta Camilla Norrbackilta. Materiaali on 100% ekologista puuvillaa ja tässä napitkin ovat jotain … öh… ekologista pähkinää. (tjsp)
Hyvinpäs erottuu luonnonvalkoinen sifonkipaita samanvärisestä matosta… Malli on kuitenkin simppeli t-paitamainen paitsi hihojen väljyys on koottu rannekkeilla. Tummanharmaat pienet sulat ja miehustan kohokuviot ovat paidan juju. Honey Junkien mielestä ihan liian hempeä, mutta Mintun mielestä just kiva esmes nahkahameen kaveriksi. TopShopin Kate Moss -mallistoa.


6 Responses to “Ostoksia”

 1. Avatar Honey Junkie sanoo:

  Heiii, mä sanoin että se on SÖPÖ, ja myönsin heti että se on hyvää seuraa nahkahameelle ;)

 2. Avatar Anne sanoo:

  Ha haa :-D hauska tuo vimppa kuva: etsi paita kuvasta!

 3. Avatar May sanoo:

  Hee hauska tuo viimonen kuva :oD
  Hyviä ostoksia. Musta korsettitoppi kuulostaa hyvältä ajatukselta.

 4. Avatar Minttu sanoo:

  Honey Junkie: Jes, jes!! Mä laitan kuvia nahkahameen kanssa, että nähdään toimiiko vai ei. ;)

  Anne: Paita maastoutuu kieltämättä aika tehokkaasti. :D

  May: Puuvillainen musta korsettitoppi tulee todennäköisesti kovaan aktiivikäyttöön, koska materiaali tekee siitä sopivasti vähän arkisen ja ei niin alusvaatemaisen.

 5. Avatar Honey sanoo:

  Viimeinen kuva on loistava ihan kuvana! Ota se lappunen siitä puserosta pois ja kuvaa uudestaan. Käy kuule ihan taideteoksesta. Loistava.

 6. Avatar Minttu sanoo:

  Honey: Hyvä idea! Täytyypä testata miten onnistuu… :)