Illan asu

lauantai 22. marraskuun 2008

Ihan mieletöntä, että voi lähteä iltamyöhällä ulos jalassa vain sandaalit ilman sukkia! Ihan kiva, että ilta on vähintäänkin leuto, sillä meillä ei ole mitään tarkkaa käsitystä siitä, mistäpäin kannattaisi alkaa metsästää kivaa pihviravintolaa. Ja sellainen olisi siis tarkoitus löytää… Tosin 10 cm korot rajoittavat hiukan megalomaanisia etsiskelyhaluja. Scoretten korkkareitten lisäksi päällä Monkin vetskarimekko, Acnen rotsi, mustat leggarit ja Part Twon punainen pikkulaukku.


5 Responses to “Illan asu”

 1. Avatar sugarfrosted sanoo:

  Jos vielä on aikaa syöpötellä Barcelonassa, Barri Goticin laidalla matkalla kohti Barcelonetaa on aivan ihana pikkuravintola Sensi. Jumalaisia punaviinimarinoituja päärynöitä ja luultavasti parhaat paahdetut kasvikset parmesaanin ja hunajan kanssa mitä olen koskaan maistanut. kohtuullinen hintatasokin.

 2. Avatar Anonymous sanoo:

  Kan du översatts dina texter på svenska?

 3. Avatar Minttu sanoo:

  Sugarfrosted: Suurkiitokset vinkistä! Tosin tällä reissulla ei ehditty tuolla pistäytymään, mutta ehkä sitten ensi kerralla. :)

  Anonymous: Oj, tror du att det finns någon som är intresserade? Det finns ju så massa otroligt bra modebloggar på svenska… :)

 4. Avatar Anonymous sanoo:

  very sexy