Maanantai-arvonta, Max Factor -meikkejä

maanantai 24. marraskuun 2008

Marraskuista maanantaita kaikille Go 4 it vol. 2 -blogin lukijoille! Minttu majailee vielä Barcelonassa, mutta se ei estä meitä polkaisemasta käyntiin virallista maanantai-arvontaa!

Kilpailukysymys:

Mikä on suosikkisi kännykkämerkeistä? Onko merkillä väliä? Vai onko ihan sama, kunhan luuri toimii? Kuinka suuri merkitys on toiminnallisuudella ja kuinka suuri ulkonäöllä?

Kaikki maanantain aikana tämän postauksen kommenttilaatikkoon vastanneet osallistuvat viikon palkinnon arvontaan, joka on:
Max Factorin Masterpiece Max ripsiväri (musta) ja Earth Sprits -luomiväri sävy 131 Ultra Aqua.

Vastausaikaa on maanantaihin keskiyöhön asti. Voittaja ilmoitetaan täällä blogissa tiistai-iltana, jonka jälkeen voittajalla on torstaihin aikaa ilmoittautua. Perjantaina arvotaan tarvittaessa uusi voittaja.

Entiseen tapaan on mahdollisuus tuplata voittotsäänssinsä laittamalla linkin arvontaan omassa blogissaan. Koska vastausaikaa on vain yksi päivä, pitäisi linkinkin osua maanantaille. Linkistä kannattaa laittaa maininta kommentteihin, että osaan tehtailla kaksi arpalippua.

Tämän maanantain kysymys on siis:

Mikä on suosikkisi kännykkämerkeistä? Onko merkillä väliä? Vai onko ihan sama, kunhan luuri toimii? Kuinka suuri merkitys on toiminnallisuudella ja kuinka suuri ulkonäöllä?


166 Responses to “Maanantai-arvonta, Max Factor -meikkejä”

 1. Avatar frida_koo sanoo:

  Samsung tai Sony Ericsson.
  Periatteessa merkillä ei kuitenkaan ole väliä, jos luuri vain toimii. Nykyinen Sony Ericssonini tosin ei toimi :( Nokialaista en ole omistanut aikoihin, jostain kumman syystä.

  Toiminnallisuus on tärkeää, tekstiviestejä saisi mahtua paljon, sekä hyvä kamera olisi suotava.
  Ja kyllä, myös ulkonäöltään saisi luuri silmää miellyttää.
  Jos pitäisi valita toiminnallisuus vai ulkonäkö, ensimmäinen voittaisi.

 2. Avatar Joy sanoo:

  Nokiaa käytän, koska en jaksa opetella uutta käyttöjärjestelmää. Eli kaipa se silloin lasketaan suosikiksi?
  Haluan että puhelimessa on kalenteri,ja kunnon akku, muulla ei ole väliä.

 3. Avatar Salka sanoo:

  Merkillä ei ole väliä, kunhan luuri toimii ja on edes vähänkään siedettävän näköinen :)

 4. Avatar Anni sanoo:

  Mulla ei ole koskaan ollut kuin Nokian puhelimia. Olen ollut tyytyväinen, varsinkin nykyiseeni jossa on hyvä kamera ja mp3-soitin. Ulkonäöllä ei pahemmin ole väliä, käyttöliittymällä on.

 5. Avatar Suvi sanoo:

  Nokia on ollut aina käytössä, joten muista ei ole kokemusta. Nyt sama puhelin ollut käytössä 6-7 vuotta. Hyvin toimii vieläkin. Puhelimessä pitää olla viestitys, herätyskello ja tietenkin sillä pitää pystyä soittaan. Kamera ja kalenteri on sitten erikseen. Kun on mahdolllisimman perusmalli, niin on ainakin kestävä puhelin.

 6. Avatar llaura sanoo:

  Ei mulla oo merkillä niin väliä, pääasia et malli on mieleinen ja siin on tarvittavat toiminnnot niin kaikki on hyvin :D mulla on ollut eniten nokialaisia ja sit yks samsung, hyvin on kelvannu ainakin ne molemmat :)

 7. Avatar Jeiidi sanoo:

  Ehdottomasti Nokia. Muitakin on kokeiltu, mutta tähän aina päädyn. Nyt käytössä E51. Selkeä kivan näköinen kännykkä, jossa mukana kivoja pikku ekstroja.

  Saisivat kehittää sellasen iskun/vedenkestävän NAISTEN puhelimen. Ne nykyiset ovat niin rumia. Tasan kerran olen ostanut uuden kännykän siksi, että mieli on tehnyt. Muuten on tilanne pakottanut: kännykkä järven pohjassa, siiderin peitossa, varastettu, halki…

 8. Avatar DD sanoo:

  samsungista on tullut ehdoton lemppari ! ja merkillä on väliä. käytin pitkään nokiaa, mutta turhauduin muutamiin seikkoihin siinä ja kokeilin sitten samsungia. juuri ne ominaisuudet mitä tarvitsen eikä ole tarvinnut turhautu :) nykyään tykkään kyllä että puhelimessa on monia ominaisuuksia, se kun tulee aina helposti mukana niin kamera ja wap on siinä helppo kuljettaa myös. ja mitä söpömpi, sen varmemmin se tarttuu mukaan, tällä hetkellä limen vihreä samsung, mutta olisin halunnut sen söpön pinkin! täytyy olla hyvännäköinenkin puhelin, vaikka sen voi laskea jo ehkä vähän turhamaisuudeksi ? ;)

 9. Avatar tuike sanoo:

  Ei merkillä väliä kunhan vehje on Nokian kommunikaattori, jolla saa näpyteltyä tekstiviestit kaksin käsin ynnä johon saa ladattua tiettyjä, työssä tarvitsemiani mobiilitiedostoja…No, nythän vastaavilla ominaisuuksilla varustettuja vempaimia on muitakin kuin kommunikaattori mutta ei ymmärtääkseni muilla valmistajilla.

 10. Avatar tintti sanoo:

  Kyllä suosikkimerkkini Nokia, vaikka tärkeintä on että kännykällä voi soittaa.Ja onhan se jonkinlainen kamerakin plussaa… ;)

 11. Avatar Oona sanoo:

  Ei ole kauheesti oo väliä puhelimen ulkonäöllä. En aio vaihtaa puhelintani ennenkuin se hajoaa, senkin raha voi käyttää johonkin kivempaan!

 12. Avatar maiap sanoo:

  Puhtaasti tottumuksen vuoksi lempparini on Nokia – sitä opin alunperin käyttämään enkä enää jaksaisi opetella käyttämään muiden merkkien kapuloita… muttä pääasiassa tärkeintä on, että voi soittaa,vastaanottaa puheluita ja viestitellä. Kiva, näpsäkkä ulkonäkökään ei ole pahitteeksi:)

 13. Avatar Sasha sanoo:

  En ole koskaan edes kokeillut muuta kuin Nokiaa, jotenkin se on vaan se ainoa oikea kännykkä , muut on kuin jotain leikkikaluja.
  Ominaisuuksissa olen tullut siihen tulokseen, että mitä vähemmän niitä on niin sitä kauemmin se puhelin säilyy. Eli mitä kalliimpi luuri, niin sitä nopeammin hajotan tai hävitän sen.
  Halpa Nokia sen olla pitää.
  -Sasha

 14. Avatar sindu sanoo:

  Noki nokia nokia….
  Enpä vain kerta kaikkiaan OSAA käyttää mitään muuta, tutut näppäimet, tutut toiminnot, tuttu ennakoiva sanakirja…..

 15. Avatar Mariaa sanoo:

  okia se taitaa olla, sitä osaan parhaiten käyttää. On mulla pari Sony Ericsoninkin kännykkää ollu, mutta nokiasta enemmin tykkään. Ulkonäöllä on väliä, tai enemmänkin sillä lailla että en halua mitään
  rumaa kapulaa.

 16. Avatar dally sanoo:

  Itse vannon nokian nimiin :) Kännykän täytyy olla hieno, ja kyllähän sillä jotain täytyisi pystyä tekemäänkin :D