Maanantai-arvonta, M.A.C ja Max Factor -meikkejä!

maanantai 01. joulukuun 2008

Niin tässä on nyt sitten käynyt, että on tullu vipoviimeisen virallisen maanantai-arvonnan aika! Alunperin tarkoitus oli tuoda pieni piristysruiske maanantai-aamuun ja hemmotella mahdollisimman monia Go 4 it vol. 2 -blogin lukijoita kivoilla pikku palkinnoilla. Ensimmäinen maanantai-arvonta oli 21. heinäkuuta ja nyt on tosiaan viimeisen vuoro.

Tämän viikon arvontaan voi osallistua vastaamalla jouluaiheiseen kyssäriin.

Kerro paras jouluvinkkisi!
Se saa liittyä lahjoihin, ruokiin, siivoukseen, sukulaisiin, joulunviettotapoihin tai mihin tahansa jouluun liittyvään.

Kaikki maanantain aikana tämän postauksen kommenttilaatikkoon vastanneet osallistuvat viikon palkinnon arvontaan, joka on:
Max Factorin Masterpiece Max ripsiväri (musta) ja M.A.C Cosmeticsin upea syvän punainen huulipuna sävy Russian Red.

Vastausaikaa on maanantaihin keskiyöhön asti. Voittaja ilmoitetaan täällä blogissa tiistai-iltana, jonka jälkeen voittajalla on torstaihin aikaa ilmoittautua. Perjantaina arvotaan tarvittaessa uusi voittaja.

Entiseen tapaan on mahdollisuus tuplata voittotsäänssinsä laittamalla linkin arvontaan omassa blogissaan. Koska vastausaikaa on vain yksi päivä, pitäisi linkinkin osua maanantaille. Linkistä kannattaa laittaa maininta kommentteihin, että osaan tehtailla kaksi arpalippua.

Tämän maanantain kysymys on siis:

Kerro paras jouluvinkkisi!


132 Responses to “Maanantai-arvonta, M.A.C ja Max Factor -meikkejä!”

 1. Avatar mirmir sanoo:

  paras vinkki on mielestäni koittaa nauttia mahdollisimman paljon koko jouluajasta eikä stressata turhia.

 2. Avatar Love Your Style sanoo:

  Tässä siis hassu jouluvinkkini:

  Varaa matka joulukuun puolesta välistä. Vietä ihana,lämmin rantaloma rentoutuen. Palaa juuri sopivasti juhlimaan aattoa ja tekemään viime hetken valmistelut.

  :)

 3. Avatar Jenni sanoo:

  Minun vinkkini kohdistuu lahjoihin. Loistava lahja esimerkiksi pienten lasten vanhemmille voisi olla tarjoutuminen lapsenvahdiksi heidän valitsemanaan ajankohtana. :)

 4. Avatar tiutiu sanoo:

  No, tää on aika yleinen vinkki, mutta:
  Osta joululahjat ajoissa, viimeistään nyt, äläkä lähde hädissäsi vaeltelemaan sinne ruuhkaan!

 5. Avatar Tuuli sanoo:

  Hyvien jouluruokien nautiskelu ja jouluaattorauha ovat ne parhatimmat! Myös mäenlasku (jos vain olisi lunta) on superhauskaa + kieltäpolttava glölgi päälle.

 6. Avatar Nin... sanoo:

  Hmm. Älä ota stressiä joulusiivouksesta vielä. Siivoa talo vasta kun mahdollinen joululomasi alkaa. Laita vasta sitten kaikki joulukamat valoja lukuunoottamatta, ne laita vaikka heti. Silloin paikat pysyvät siistinä jouluun asti eikä tule kyllästymistä joululiinoihin, -koristeisiin, -verhoihin ja kuuseen. Joulutunnelma ei ehdi kaikota ennen joulua! Toimii ainakin meidän perheessä!

 7. Avatar annsku sanoo:

  paras vinkki akikille on vain anuttia joulun tunnelmasta ilman turhaa materialismia ja pitää hauskaa perheen kesken! (:

 8. Avatar pallero sanoo:

  ihana joululahja on albumi, jossa on kuvia saajasta ja itsestään ja joka on koristeltu hienosti!

 9. Avatar Marianne sanoo:

  Mun mielestä joulua ei sais stressata liikaa, pitäis ottaa ihan rennosti vaan. Syödä hyvin, ja vaikka katella joku leffa aattoiltana. Mutta siis pointtina se, ettei ota itselleen liian suurta stressiä juhlasta, jonka pitäisi olla hauska ja rento!

 10. Avatar mascara sanoo:

  Paketoin itse lahjat aina esim. yleisemmin postipakettien ympärille laittetavaan ruskeaan paperiin. Juhlavan paketista saa kauniilla silkkinauhalla ja pakettikortilla. Pakettiin voi myös itse/lapset piirtää ja näin tehdä paketista persoonallisemman. :)

  Tuplaan. :)

 11. Avatar winda sanoo:

  Paras vinkkini on aloittaa lahjojen ostaminen jo alkuvuodesta, niin joulukuussa voi naureskella niille jotka juoksevat paniikissa pitkin ostoskeskuksia :)

 12. Avatar gea sanoo:

  mejä äiti aina tekee liikaa pipareita niin me ripustetaa ylijäämät kuuseen koristeeksi :D

 13. Avatar Anonymous sanoo:

  Parasta joulussa on ehdottomasti kaikki ne ihanat tuoksut ja toki antamisen ja tekemisen ilo! Muistakaa nauttia ja tehdä vain asioita, jotka tuntuu hyvältä. Ei tarvitse väkisin vääntää pipareita ja torttuja, jos siitä iskee vain stressi. Sama myös lahjojen kanssa tietty. Jouluna ei ole pakko tehdä mitään. :)

  -Minttumus

 14. Avatar Pipa sanoo:

  Paras vinkki on aloittaa tarpeeksi aloissa kaikki jouluhössötys niin saa nauttia siitä tarpeeksi pitkään! :D

 15. Avatar MHL sanoo:

  Musta on ehdottomasti tarpeellinen vinkki jokaiselle on tässä: Kun jouluaattona on paljon lahjoja, mulle tulee aina niistä lahjanaruista viiltohaavat käteen, joten oon parin joulun aikana pitänyt kädessä tavallisia sormikkaita! Näin ei oo enään tullut ikäviä viiltohaavoja.;DDD

 16. Avatar Salka sanoo:

  Hm, ehkä paras olisi mun taatelikakun ohjeen julkaiseminen, leivon meinaan ehkä maailman parasta taatelikakkua :D Kiteytettynä, ei kannata käyttää niitä neliskulmaisessa paketissa olevia taateleita, vaan kuivattuja ja pehmeitä taateleita :) Ja muuten, kannattaa ottaa rento asenne, mitään ei pidä tehdä vaan saa tehdä :D Jos ei huvita siivota jouluksi, miksi sitten kiristää hermojansa ja siivota?:)

 17. Avatar Eltsi sanoo:

  Paras jouluvinkkini on olla stressaamatta joulusta! Itse ainakin aloitan suklaan syönnin tasan tänään, enkä huolehdi linjoistani ennen uutta vuotta, teen hommat mutta en murehdi tekemättömistä ja niin edelleen. Jouluna täytyy saada ottaa rennosti.
  Ihanaa joulunodotusta<:)

 18. Avatar emiliiaa sanoo:

  Hhmm, nytpä pistit pahan. Minulla ei varsinaisesti ole mitään kunnon vinkkiä, mutta rutiineja senkin edestä. Eli jokavuosi näihin aikoihin, koristelen huoneeni nätiksi, pistän jouluvaloja jne. Pihoille pistetään myös näihin aikoihin valot. Joulukalenteri avataan säännöllisesti joka aamu, ja kaupoilla kierrellään tiuhaan tahtiin ostamassa lahjoja. :) N.4 päivää ennen joulua pistetään kuusi, ei siitä kerkeä nauttimaan tarpeeksi jos sen koristelisi vasta samana päivänä!

  Jouluaattona herätään suht aikaisin, avataan yhdet lahjat kuusen alta, syödään riisipuuroa ja lähdetään ainakin kahdella hautausmaalla käymään. Sitten kotiin katsomaan jouluohjelmia, saunomaan, syönti ja lahjojen avaamista. Illalla vielä luultavasti joku pieni kävelylenkki läheiselle hautausmaalle ihastelemaan kynttilämerta. Siinä se koko joulu sitten meneekin. Perinteenä on syödä joulun vakkariherkut vuodesta toiseen, äidin kanssa kahdestaan valmistettuina :)

  En nyt suoranaisesti vastannut kysymykseesi, selitin niitä näitä, mutta vinkki voisi olla se, että kannattaa viettää itselle mahdollisimman mieleinen joulu ilman turhaa stressiä ja panikointia.

  Kiitos ainaisen ihanista Maanantai-arvonnoista, vaikka nyt olikin niiden aika tulla päätökseen. Hyvää joulunodotusta!

 19. Avatar Anonymous sanoo:

  Olen käynyt jo useita vuosia Kaapelitehtaalla tanssiteatteri hurja Ruutin Joulusirkusta katsomassa.
  Siitä on tullut jo perinne, eikä joulu voi tulla jos ei ole nähnyt SIKAA ja tonttuja!
  Sitten mieli rauhoittuu ja voi alkaa joulunviettoon!

  Suosittelen kaikille!

  UllaUrsula

 20. Avatar Anonymous sanoo:

  Jotta kukaan ei kanna suurta vastuuta joulun onnistumisesta yksin, musta on mukavaa jos jokainen kantaa kortensa kekoon, potluck-meiningilla. :) Nain ruokaa riittaa kaikille jos jokainen valmistaa jotakin. Upeaa varsinkin jos jouluna kokoonnutaan isolla porukalla. :)
  -pasaujourdhui-

 21. Avatar Annu sanoo:

  Paras vinkki on koristella koti vain yhdellä teemavärillä. Tuo kauniin, mutta yksinkertaisen harmonisen tunnelman.

 22. Avatar princess sanoo:

  jos ei halua ostaa oikeaa kuusta kotiin kun ei halua havusia lattialle niin vinkki muovikuusen ostajalle:
  osta kynttilöitä jotka tuoksuu kuuselle, saa aidon tunnelman;)

 23. Avatar Pii sanoo:

  paras lahjavinkki: Lahjakortti kauneushoitolaan, hierontaan, sauanilta yms ystävien kanssa. Ei tarvitse aina väkisin ostaa krääsää ja kaikki varmasti nauttisivat itsekin vaikka pedikyyristä, vaikkeivat siihen viitsisi itse rahojaan käyttää..

 24. Avatar frida_koo sanoo:

  Kynttilöihin valkea ,valot pois (pöly ei näy :D) ja sohvalle rentoutumaan rakkaiden kanssa. Ehkä lämmintä juotavaa vielä ja kirja siihen, niin a vot!

 25. Avatar Mirell sanoo:

  Paras siivousvinkki: jos et aio viettää jouluasi kaapeissa, jätä ne siivoamatta :D

  Paras lahjavinkki: sovi kavereiden kanssa ettei osteta tavaralahjoja, näin säästyy stressiä ja luonnonvaroja.

  Paras ruokavinkki: älä syö liikaa, vaikka mieli tekisi! Ähky ei oikeasti ole kiva olotila.

  Tuplaan tietenkin… :D

 26. Avatar Emmanuelle sanoo:

  Perheen(eli minun tapauksessani vanhempieni, isovanhempieni ja veljeni) kanssa koristellaan kuusi, syödään ja avataan paketit. Joulurutiineilla siis mennään.

  Muuta ei voi sanoa, koska joulut on aina olleet tämmöisiä muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. :)

 27. Avatar Anonymous sanoo:

  Minun vinkkini: Turhasta stressaaminen pois ja keskitytään joulun tärkeimpiin asioihin eli rakkaisiin ihmisiin ja yhdessäoloon kiireettä. Ja jos ei jaksa siivota, valot himmeämmälle ja kynttilät palamaan – hämärässä ei erota pölypalloja!

  Mukavaa adventtiaikaa kaikille!
  Priska

 28. Avatar Joy sanoo:

  Jätä stressaus muille!!!!

 29. Avatar maiap sanoo:

  Paaaljon kynttilöitä valaisemaan tätä pimeyttä (jos ei oo lunta vielä joulunakaan…), ja ollaan myös varovaisia sen tulen kanssa! Ahh, mun joulu <3 kynttilät (+suklaa&läheiset)

 30. Avatar Sasha sanoo:

  Lähde läheisen kanssa viettämään joulua Pariisiin. Tätä aion testata vasta tänä jouluna mutta arvelisin jo nyt että kyseessä on melko toimiva vinkki, jonka avulla joulusta tulee ikimuistoinen.

  Onpa oivallinen arvontakysymys, tästä saa nyt itse kukin tukullisen vinkkejä! Kiitos.

  -Sasha

 31. Avatar ylpeäsydän sanoo:

  askartele ystäville kivoja kortteja. mukavaa puuhaa.

 32. Avatar Anonymous sanoo:

  Joka päivä yksi paikka siistiksi.Turhat tavarat on hyvä näin antamisen juhlan alla laittaa kiertoon, lähetyskirppareille, pelastusarmeijalle jne. Ystävien kanssa voi viettää kaapinsiivouspäivän jälkeen vaikka kuppien vaihtopäivää :) Jouluna kaapit on järjestyksessä ja ehkä se kulutushysteriakin hallinnassa kun tajuaa, kuinka paljon sitä turhaa tavaraa nurkkiinsa on haalinut.

  Tästä oppineena annan jouluna vain laadukkaita tai ”luksus”kulutustavaraa. Ei se määrä :)

  -Lily