Harry & Moxu are in da house!!

perjantai 26. joulukuu 2008

Odotetut hoitolapsukaiset Harry ja Moksu saapuivat vihdoin tänään. Kumpikin inhoaa kuulemma perusteellisesti sekä matkustuskoppaansa että automatkailua. Kisujen isäntä kertoi, että edellisen automatkan päätteeksi Moksu oli saanut ripuli- ja oksennuskohtauksen silkasta kauhusta. Onneksi ihan niin dramaattisia kokemuksia ei ollut ohjelmassa tänään.
Harry rentoutui aika nopeasti. Vain 10 – 15 minuuttia epäluuloista tilanteen tarkastelua eteisen takanurkasta ja karvakasa oli valmis tutkimusmatkailemaan. Lomakoti sai roppakaupalla snäpsejä, kun keittiöstä löytyi ruoka- ja vesikupit.

Kierreltyään hetken aikaa alakerrassa rohkaistui Harry kiipeämään rappuset yläkertaan. Ja kyllä kannatti! Peetun huoneen pehmeä sohva tyyny- ja torkkupeittokasoineen sai välittömän hyväksynnän.
Mmmmauu! Eipä silti pidä erehtyä silittämään karvamasua, vaikka kuinka houkuttaisi. Hellimisjutskat pitää suunnata selkäpuolelle, muuten tulee tassusta. Ja lujaa!

Moksua jänskitti hiukan enemmän.
Vietettyään sohvan alla pari tuntia uskaltautui Moksuliinikin heittämään epäluuloisen katseen lomakotiin. Tosin turvallisesti sohvan reunan alta. Eihän sitä nyt pidä ihan hurjaksi heittäytyä!
Pientä juuston palaa apuna käyttäen sai Peetu lopulta houkuteltua Moksun ulos piilopaikastaan. Hätäisen kierroksen jälkeen piti vielä palata pari kertaa turvaan sohvan alle, mutta nyt on varovaisempikin kisusiskoksista päätynyt Peetun huoneeseen viettämään hyvin ansaittua lepohetkeä.


4 Responses to “Harry & Moxu are in da house!!”

 1. Avatar Sara sanoo:

  Oi miten ihania kissoja! Mielettömän söpöjä:)

 2. Avatar Minttu sanoo:

  Sara: Nuo ovat kyllä niin ihania oikeastikin!! :)

 3. Avatar S sanoo:

  Ovatpas karvapalloto epäluuloisia vieraita! Tai niin varmaan olisivat meidänkin kissat, jos joutuisivat vieraaseen paikkaan. Riittää että omassa pihassa on vieras auto, niin meidänkään toista kissaa ei näy koko päivänä. Ilmestyy taas sisälle, sitten kun oudot ilmestykset ovat varmasti lähteneet..

 4. Avatar Minttu sanoo:

  S: Aika nopeasti nuo onneksi rentoutuivat. Eikä tullut mitään reviirinmerkkausreaktiotakaan. So far so good! :)