Väriblokit

perjantai 30. tammikuu 2009

Back to normal on päivän sävel. Harmaa-mustat suojaväriblokit toimivat ja kashmir käärii pehmoiseen syliinsä. Varovainen lähestyminen uusiin mittasuhteisiin on toteutettu vähän pidemmän kapean hameen (oikeasti AA:n mekko) ja vyötäröpituisen neulepaidan avulla. Ehkä ensi kerralla uskallan hypätä peräti polvimittaiseen hameeseen ja napapaitaan…

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

 • neulepaita, Acne
 • mekko, American Apparel
 • sukkikset, H&M
 • nauhakengät, DinSko
 • silmäpussit, muotiviikoilta


7 Responses to “Väriblokit”

 1. Micci sanoo:

  Polvimittainen hame saa puoltavan äänen täältä, mutta älä sitä napapaitaa..! ;D

  Ihana toi harmaa neule. Niin suloisen pehmoisenkin näköinen, ja noi hihat on mahtavat!

 2. Juliet sanoo:

  Tosi hyvän mittainen tuo hame! (mekko)

  juliet xxx

 3. linda sofia sanoo:

  näyttää tosi kivalta toi neule :)

 4. chérie sanoo:

  Tyylikäs asu, niinkuin sulla kyllä aina on:)

 5. Anonymous sanoo:

  Vähän pidemmän hameen, hih, juu eipä pahemmin pituutta vielä ole:D Itse innostuin viimekesänä polvipituisista hameista, ja mieli tosiaan muuttuikin, nykyään pidänkin lähes aina polvimittaisia hameita. Varsinkin kesällä, kun on paljaat sääret.
  Ja jos pientä seksikkyyttäkin haluaa asuun, polvipituinen kynähame on tuhat kertaa kuumempi kuin yksikään minari:)

 6. neiti y sanoo:

  Tajusin vasta tänään että sulla on oikeesti tosi kauniin väriset hiukset ja hyväkuntosen näköset! Nätit :>

 7. Minttu sanoo:

  Micci: Juusiis ei!! Ajatuksenani on yhdistää napamittainen paita – tai yrittää ainakin – siten, että alla on mekko. Kuten tämän päivän asussakin! Paljasta keskivartaloa voi julkisesti esitellä korkeintaan uimarannalla ja salilla! :D

  Juliet: Kiitti! Aion yrittää totutella vähän pidempiin hameisiin tässä… :)

  Linda Sofia: Kiitos – I´m in love!!

  Chérie: No voi kiitti! Aina ei tosiaankaan tunnu siltä…

  Anonymous: Ajattelinkin, etteikö kukaan kommentoi tuota ”vähän pidempää” hameen pituutta! Kuvia katsellessa tajusin, että eihän tämäkään nyt niin kovin pitkä ole, mutta ilmeisesti omien korvien välissä muutamakin sentti tuntuu paljolta… Mun kroppani omituisuus on se, että pohkeet ovat varsin lihaksikkaat, mutta reiden suht hoikat ja sen takia näytän tosi paksujalalta pelkästään sääret paljastavassa pituudessa. Niin aistillinen pituus kuin se muuten olisikin!

  Neiti Y: No voi kiitos kovasti! Täällä on kyllä iskenyt jo jokakeväinen leikata-vaiko-eikö -pohdinta. :D