Minttu testaa: Tigi Foxy Curls

torstai 26. helmikuu 2009

Ensimmäiset tuotteet Blogimiitin pursuilevasta goodie bagistä on nyt testattu! Tigi vaikuttaa olevan monen suosikki – ainakin täällä muotiblogosfäärissä – mutta itse en ole aikaisemmin kyseiseen hiustenhoitosarjaan tutustunut. Hihkuin riemusta, kun huomasin omaan pussukkaani päätyneen kiharille hiuksille tarkoitettuja tuotteita (kiitos Anna!!).

Eilisen testin perusteella voin liittyä kehujien kaartiin. Mielistyin heti shampoon irtokarkkituoksuun, vaikka yleensä voimakkaat kosmetiikkahajut aiheuttavat välittömän hylkimisreaktion. Shampoo tuntuu suht riittoisalta ja tehokkaalta, vaikka mistään tehopuhdistuksesta ei olekaan kyse.

Image and video hosting by TinyPic

Hoitoaineen tuoksu on vähintään yhtä suloinen kuin shampoonkin. Varsin voidemaisen koostumuksen ansiosta se levittyy helposti. Annoin hoitoaineen vaikuttaa joitakin minuutteja ennenkuin huuhtelin sen pois.

Heti märkänä huomasin yllättävän selkeän eron. Hiukset tuntuiva kimmoisilta ja tottelevaisilta eivätkä lainkaan tyypillisen hamppuisilta. Kuivumisvaiheessa havaitsin, että kiharat todella pyrkivät esiin huomattavasti enemmän kuin tavallisesti. Suihkin jo lähes kuiviin hiuksiin sarjan kihara-spraytä, joka sitoi hiuksia hiukan, mutta kovettamatta tai kiinnittämättä mitenkään erityisesti.

Image and video hosting by TinyPic

Tässä on lopputulos!

Jo yhden käyttökerran jälkeen voin todeta olevani täydellisesti koukussa, enkä haluaisi käyttää enää ikinä mitään muita hiusjuttuja…


15 Responses to “Minttu testaa: Tigi Foxy Curls”

 1. Avatar MouMou sanoo:

  Minäkin ihastuin noihin kiharatuotteisin, vaikka itselläni on vaan loivat luonnonkiharat.:)

 2. Avatar em sanoo:

  Tosi ihanan näköset kiharat :) Itellä on kans vähän luonnonkiharaa ja mietin et pitäskö testata et mitä noi sais mun hiuksille aikaan..

 3. Avatar Vimps sanoo:

  Jos sait hiuksiisi nuo kiharat Tigin tuotteilla, niiden täytyy olla todella toimivia! Tietysti oma luonnonkihara hiuksesi vaikuttaa, mutta näyttää tuo Tigi tuovan kiharasi todellakin selkeästi ja kauniisti esille.

  On ihanaa, kun löytää jonkun itselleen sopivan kauneudenhoitotuotteen. Nyt kun niin moni hehkuttaa blogeissaan Tigejään, on alkanut kyseinen merkki minuakin houkuttaa… kylpyhuoneesta kyllä löytyy jo paria erilaista Tigin shampoota ja hoitoainetta, ja olen käyttänyt aiemmin myös Tigin muotoilutuotteita. Tutustuin Tigiin ekan kerran jo lähes kymmenen vuotta sitten, ja sarja on kyllä laadukas – ja karkkituoksuinen, mikä kyllä välillä ällöttääkin minua.

 4. Avatar Christina sanoo:

  Tulipa tosi kaunis kiharainen tukka. :) Myös minä ihastuin Tigin tuotteisiin, joskin kiharille hiuksille suunnattuja tuotteita ei onneksi minun kassistani löytynyt. Tämän tytön tukka on nimittäin jo luonnostaan niin piikkisuora, että hukkaan olisi mennyt. :D Sen sijaan ohueen tukkaani tehosi oikein hyvin Tigin tuuheuttavat tuotteet. :)

 5. Avatar melina sanoo:

  Nuo sinun kiharasi ovat niin kauniit! Kiva jos löysit niille hyvän aineen. Minulla on myös vaan positiivisia kokemuksia Tigin tuotteista, vaikkei valitettavasti kiharia olekaan :(

 6. Avatar trésors sanoo:

  Hienot kiharat!:) Itsekin haluaisin kiharat, mutta ne vaan eivät pysy kovinkaan kauaa, joten suoristan vain hiukseni usein. Tykkään Tigin tuotteista kanssa, ne ihanat tuoksut. :D

 7. Avatar heini sanoo:

  Ou mai gaad, miten upeat hiukset siulla on!!! :—) The hair to die for. <3

 8. Avatar Minttu sanoo:

  MouMou: Tosi hyvät ovat kyllä!

  Em: Kyllä melkein suosittelen testaamaan – itse yllätyin positiivisesti. :)

  Vimps: Kiharien hiusten ongelma on se, että ne näyttävät niin helposti vain hampulta. Tigit hoitivat sen kyllä pois päiväjärjestyksestä.

  Christina: Ilmeisesti tuota sarjaa ei ole kehuttu ollenkaan turhaan!

  Melina: Nyt vain toivon, että tuotteet ovat oikein riittoisia… ;D

  Trésors: Kiitos! Innostun kanssa välillä suoristamaan, mutta on siinä aika homma. :)

  Heini: No voi kiitti kovasti!! :D

 9. Avatar Sugar Kane sanoo:

  Wow, mitkä kutrit! Haluaisin saada omatkin luonnokiharat kunnolla esiin, noilla se näköjään hoituisi hamppuuntumatta.

 10. Avatar minthi sanoo:

  Oi, nyt mäkin toivon, että mullakin olis edes hieman luonnonkiharaa, mutta ihan suorina roikkuu vaikka kuinka kihartaisi… :D

 11. Avatar Anonymous sanoo:

  Hiuksesi ovat tosi upeat aina, mutta uskotaan että uudet tuotteet tekivät vielä tällä kertaa tehtävänsä.:)
  Mutta myös tuo asusi on ehdottomasti täyskymppi!!!Sanoisin, paras ikinä!:Ainakin minun silmäni lepää…:)

 12. Avatar Anonymous sanoo:

  ihanat kiharat!

 13. Avatar mv sanoo:

  Moikka Minttu! Kiitos vielä viimeisestä. Oli tosi kiva tavata. Oli aika mielnkiintoinen ilta. Toivottavasti jatkossakin tulee jotain tapaamisia. Ja mä haluan sulta sitten vinkkejä kun tulen seuraavan kerran Tukholmaan shoppaamaan.
  Hyvä että tuotteet toimi, noi on munkin lemppareita. Käytän niitä välillä myös suorahiuksisille, jo pelkkien tuoksujenkin perusteella.
  Suihke on paras, se tekee tukasta kuin tukasta paksun ja taipuisan. Vähän sellainen ”seasalty” -fiilis.
  Nähdään taas!
  -Mikko

 14. Avatar Anna sanoo:

  Ihanaa, että tuotteet oli just sopivia:) Ja miks mun luonnonkihara sojottaa vaan joka suuntaan, eikä asetu noin nätisti?

 15. Avatar Minttu sanoo:

  Sugar Kane: Yllättävän suuri ero tosiaan noilla tuotteilla. Aikaisemmin olen ollut vähän sitä mieltä shampoo kuin shampoo…

  Minthi: Ja minä olen puolestani ehtinyt monesti toivoa suoria hiuksia, joihin saisi coolin graafisen kampauksen. :)

  Anonymous: No mutta voi kiitos!! :)

  Anonymous: Kiitti, kiitti!! :)

  Mikko: Oli tosiaan erittäin hauska tutustua!! Ja tuo suihke on kyllä ihan ykkönen! Pitää kiharat just sopivan luonnollisina.

  Anna: Tosiaan ihan huippuja tuotteita – oletko itse testannut Foxy Curlsia??