Talo Italiassa

sunnuntai 29. maaliskuu 2009

Italian reissu lähestyy!!! Netissä umpimähkään surffaillessani osuin aivan erinomaiseen sivustoon: vanha kunnon YLE on laittanut sivuillensa ilmeisesti johonkin menneeseen tv-sarjaan liittyvän italian kielen kurssin. Todella mielettömän hyvä tapa oppia muutama käyttökelpoinen fraasi ennen matkalle lähtöä!

Kurssi harjoituksineen löytyy täältä: Talo Italiassa


4 Responses to “Talo Italiassa”

 1. Avatar jaFFa sanoo:

  Pakko kysyy että onko kauppaan tulossa muita uutuksia tuon bleiserin kanssa? :)

 2. Avatar Anonymous sanoo:

  Buon viaggio!
  Koska lähdette, kauanko viivytte ja minne päöin pitkää maata matka vie?
  Minä lähden 16.4 ja palaan 23.5
  Olen vihdoinkin löytänyt kääntäjän neulemalleilleni. Sama ihminen kääntää sekä englanniksi että italiaksi. Siis hieman työtä ja paljon antiikkikauppoja ja toreja ja runsaasti la dolce vitaa….
  Lennän Napoliin ja osan aikaa vietän Amalfin rannikolla, osan Cilentossa ja ehkä vielä muutamia päiviä aivan saappaan koron pohjassa.
  Terv. Tuhlauksen mamma

 3. Avatar Anonymous sanoo:

  Oikein ihanaa Italian matkaa! :) Asiasta vaatteisiin.. Osaisitkohan vastata tämmöseen kysymykseen, kuin että mistä sellaisia löysiä ”saatini”pussihousuja, kuten Filippa K:n suunnittelijalla oli yllään, löytää?

 4. Avatar Minttu sanoo:

  jaFFa: Juu kyllä! Nyt ovat esillä! :)

  Tuhlauksen Mamma: Matka suuntautuu Reggio Calabriaan ystäväni luokse, joka asustelee siellä. Tosi mahtava nähdä vähän Etelä-Italiaakin, tähän mennessä kun reissut on suuntautunut vain pohjoiseen Gardalle ja hiihtokeskuksiin. :)

  Anonymous: Filippalla oli päällä esittelytilaisuudessa Filippa K Ease -malliston housut muutaman sesongin takaa – eli ihan samaisia ei varmaan enää ole saatavilla. Filippa K:n syksyn mallistoon on tulossa tosin hyvin samantapaiset satiiniset rennot pöksyt.