Riittävästi vetoketjuja?

tiistai 31. maaliskuu 2009

Muotiblogosfäärissä on ollut havaittavissa keskimääräistä vakavampaa yleistä addiktoitumista asuihin, joita koristaa rouhea metallinen vetoketju. Simppeli pikkumusta, perusminari tai jopa harmaasta college-kankaasta kyhätty viritys saa aimo ropauksen katu-uskottavuutta, kunhan näkösältä löytyy ärtsy vetskari.

Mitä enempi sen parempi -periaatteella kokonaan vetkoketjuista kasattu hame/mekko/toppi -yhdistelmä on unelmien täyttymys.

Mekko, kaikkine variaatioineen, näyttää itseasiassa tosi hyvältä. Eri asia sitten onkin, miltä karkeat metalliketjut tuntuvat ihoa vasten. Ongelma on tietty täysin teoreettinen. Tuskinpa vastaavaa vetskarihässäkkää löytyy lähimmästä henkkamaukasta…


Eipähän tarvitse paljoa istua tai nojailla tässä mekossa – vetoketjujen lukot painavat todennäköisesti sen verran ikävästi. Toisaalta idea on kieltämättä ihan erinomainen ja en yhtään panisi vastaan, mikäli tuollainen tulisi vastaan irl. Valitettavasti Mintun pitkäjännitteisyys ei moisen rakentamiseen riittäisi, vaikkataidot ehkä juuri ja juuri saattaisivatkin riittää.

Lisää aiheesta täältä!


9 Responses to “Riittävästi vetoketjuja?”

 1. Avatar Riite sanoo:

  Tuo on kyllä todella hienon näköinen, ja ideakin nerokas, mutta kieltämättä varmaan aika tuskainen pitää päällä.

 2. Avatar Anonymous sanoo:

  Mitä tuo irl tarkottaa? :D

 3. Avatar Minttu sanoo:

  Riite: Olisi tosi hauska päästä sovittamaan tuollaista viritystä… :)

  Anonymous: In Real Life – elikkä siis ”oikeesti”. :)

 4. Avatar Shandi sanoo:

  Ihanalta näyttää, eikä varmaan teknisesti hirveän vaikea toteuttaa. Vaatii vaan tod.näk. paljon näpertelyä, johon ei hermot riitä.

 5. Avatar Jenni sanoo:

  Aivan mieletön mekko! Mutta mietin kyllä itse ihan samaa, että ei tuo varmaankaan iholle kovin hellä ole. :/ Ja kuten Shandikin totesi, niin voi olla aika hankala pukeutua tuohon sitten käytännössä, kun on miljoona vetskaria suljettavana ja auottavana. :D

 6. Avatar seeds sanoo:

  Pitäis tehä tommonen vuoritettuna ja silleen huijausmallina, että oikeesti siellä olisi vielä yks pystysuuntainen piilovetskari takana. Sitten sitä voisi ehäkä jopa käyttää:)

 7. Avatar patentti sanoo:

  Idea olisi todella kiva juuri vuoritettuna, kuten seeds totesi. Itselle sopisi kyllä pienempikin määrä vetoketjuja, jättäisi istumavaraa ;)

 8. Avatar Emily sanoo:

  Auts, mulle tulee tota katsellessa vaan mieleen miten helposti iho voi jäädä tuonne vetskarin väliin, aijai. :D

 9. Avatar Minttu sanoo:

  Shandi: Varmaan joo ainakin mittailuun menisi hermot… ja mahtaako ihan normi-ompelutarvikeliikkeestä löytyä tarpeeksi eripituisia vetoketjuja. Hauska idea eniveis!

  Jenni: Ihan totta! Vaatisi asialle vihkiytyneen pukijan! ;D

  Seeds: Ihan hyvä idea – vaikka sitten ei voisi fiiliksen mukaan vilautella paljasta pintaa. Toisaalta ehkä hyväkin.. ;)

  Emily: Ush joo… ja jos sattuu oleen vähän ihokarvoja. Aijaijai!!