Wolford tekee syksyn koleimmat chapsit

sunnuntai 26. huhtikuun 2009

Check this out!
Wolford tekee paljon muutakin kuin laadukkaita sukkahousuja. Villaiset chapsit (vai kutsutaanko tuollaisia lyhyitäkin sillä nimellä?) ovat syksyn mallistoa, mutta lämmittäisivät tyylikkäästi kyllä jo hileisinä kevätiltoina. Laadukkaasta villasta valmistetut kokonaan vuoritetut jutskat kiinnitetään nahkaremmeillä ja soljilla kengän alle ja sivussa komeilevat rouheat metalliketjut. Todella mainio keino saada perusasuun vähän sähinää!


5 Responses to “Wolford tekee syksyn koleimmat chapsit”

 1. Avatar B-M sanoo:

  Hej igen,
  Sitter och funderar på att klicka hem den söta häst-tröjan från din butik, och skulle även vilja ha en kjol.
  Har du tänkt på att nästan alla kjolar i butiken är mer eller mindre tulpanmodell :)? och så ”Felicia” från Monki då, som tyvärr är för kort för mig (jag är 177 cm). Skulle gärna se mera klock-formade kjolar också i framtiden, själv passar jag inte tulpan-modell tyvärr. Mvh Britt-Mari

 2. Avatar Anonymous sanoo:

  minichapsit noi on nimeltään

 3. Avatar Minttu sanoo:

  B-M: Du har rätt i det du säger… Råkar välja tulpanmodeller, för jag tycker om dem själva. Ska tänka på detta i framtiden!! Tack för tipset!

  Anonymous: Thx! Nytpähän tiedän senkin. :)

 4. Avatar Anonymous sanoo:

  Oh nej, en edelleenkään syty ratsastuskampetyylisiin vaatteisiin, luultavasti juuri siksi että itse ratsastan ja saan pitää noita varusteita päällä jo tallilla joka päivä tarpeeksi. (: hassua miten viime vuosina silti näitä eri visioita ratsastusvaatteista on nähty ihan ”muotimaailmassakin” (tai no mitä mä siitä maailmasta ymmärrän:D), esim. ”ratsastushousuja”, saappaita, jodhpureita yms. Taitava pukeutuja kyllä osaa varmasti tällaisia yhdistellä, itse kierrän nämä silti kaukaa.
  Oho, tulipas pitkä teksti, ei mun näin innokkaasti pitänyt alkaa kirjoittamaan :D

 5. Avatar Minttu sanoo:

  Anonymous: Eihän tuo hevostyyli tosiaankaan kaikille sovi. Itse en voisi kuvitella käyttäväni mitään liian länkkärihenkistä, mutta nuo Wolfordin on kyllä aika city-henkiset.