Blogibileasu

maanantai 27. huhtikuu 2009

Palasin juuri kotiin mahtavan onnistuneelta Tampereen reissulta ja arvatkaa mitä!? Koivuihin on ilmestynyt vähän mielettömän kokoiset hiirenkorvat sillä aikaa!! Kesäkesäkesä!

Blogibileissä käyttämäni asu on vielä vaille ”virallista” esittelyä, joten ei muuta kuin kuvia kehiin. Suurkiitokset ihanalle Jennille kuvaamisesta!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

 • hame & jakku, Matthew Williamson for H&M
 • toppi, Filippa K
 • sukat, Dim
 • ballerinat, Rizzo
 • vyö, Filippa K

Illalla vaihdoin kengiksi Zaran megakorot, mutta shoppailukierros hoitui kätsysti lättäpohjissa.

Aika paljon on tullut kyselyitä ja ihmettelyä siitä, millä perusteella tapaamisien osallistujat kutsutaan mukaan ja miten kutsun voisi saada. Juttuhan on nyt niin, että ei ole mitään virallista tai edes puolivirallista tahoa, joka voisi päättää, keitä saa tai pitää kutsua. Ne jotka tapahtuman järjestävät (omalla ajallaan ja täysin ilman korvausta) saavat päättää, ketä kutsutaan. Sama pätee ihan kaikenmaailman juhliin ja bileisiin. Helpoin tapa varmistaa oma mukaanpääsy, on järjestää tapahtuma itse! Ei ole mitään rajoituksia, kuinka paljon blogibileitä voi olla eikä myöskään mitään sääntöä siitä, kuka saa tai kenen pitää järjestää seuraava miitti.

Yleensä bileisiin kutsutaan kavereita ja tuttuja. Blogosfäärissä tutustutaan blogien kautta ja esimerkiksi Tampereelle (käsittääkseni) kutsuttiin juuri tällä perusteella – eli porukkaa, joka tavallaan ”tuntee” toisensa blogeista ja nyt halusi tutustua ihan oikeasti. Varmasti kutsuttujen listalta jäi pois monta monituista nimeä, jotka olisi ollut kiva tavata, mutta tapahtumien järjestämisessä on valtavasti vaivaa ja mitä isompi porukka, sen vaikeampi löytää sopivia tiloja etc.

Yleensä en kirjoittele tämän tapaisia kannanottoja, mutta juuri nyt tuntuu hurjan epäreilulta, että Nelliina ja Anna-Maria, jotka vastasivat pääosin Tampereen blogibileitten järkkäämisestä, plus MouMou ja Maria, jotka olivat shoppailukierroksella apujoukkoina, saavat niin paljon kritiikkiä ja nego-palautetta. He ovat kuitenkin olleet tosi ihania ja järkänneet ikimuistoisen tapahtuman vaivojaan säästämättä!


9 Responses to “Blogibileasu”

 1. Avatar Jenni sanoo:

  Kuvathan onnistuivat hyvin! :) Tosin eipä tuollaisesta kaunottaresta kovin huonoja kuvia saakaan. ;) Oli tosi kiva nähdä taas!

  Aika hyvin tiivistit tuossa tuon blogimiittin ja -bileiden idean. Ihmeen moni tuntuu kuvittelevan, että on jonkinlainen ”oikeus” saada astella valmiiksi järjestettyihin kemuihin, mutta harva on kuitenkaan valmis näkemään itse vaivaa organisoidakseen mitään vastaavaa. :P

 2. Avatar Anonymous sanoo:

  minkä ikäinen sä olet? :)

 3. Avatar Micci sanoo:

  Olitpas taas nättinä! :)

  Ei mua ainakaan haittaa, ettei mua kutsuttu, ja tuon bileitten idean ymmärrän täysin. Joskus kyllä olisi kiva tavata erinäisiä blogituttavuuksia, mutta eiköhän siihen vielä tilaisuuksia tule.

  Itse asiassa ajattelinkin kysyä sulta, kiinnostaisiko treffata kesäkuun alussa, kun tulen Tukholmaan? :)

 4. Avatar Maija sanoo:

  Nätti asu :) varsinkin nuo Matthew Williamson -jutut… voi kuola :D

 5. Avatar Jonna sanoo:

  Argh! sun asusi oli niin kiva! nyt kyllä potuttaa, että en napannut tuota hametta mukaani kun kerran siellä hennesissä pyörin se kädessä!

 6. Avatar Minttu sanoo:

  Jenni: Sä oot luonnonlahjakkuus kuvaajana! Yleensä tarvitaan ziljoona otosta, että olisi yksi, missä en vääntele naamaani! :D

  Anonymous: vastaan 30++, mutta oikea ikä näkyy kyllä tuolla bloggerin profiilissa. ;D

  Micci: Voi kiitti!! Ja hei ihan älyttömän mielelläni haluaisin tavata teikäläistä, kun tulet tänne!! Ehdottomasti! :)

  Maija: Kiitti! Viihdyin kyllä asussa oikein hyvin! :)

  Jonna: No olit itsekin tosi tyylikkäänä liikenteessä! Mutta joskus sitä kyllä kaupassa iskee ihme aivomyrsky ja silloin jää tekemättä täydellisiä hankintoja.

 7. Avatar Christina sanoo:

  Toi Matthew Williamsonin puku on kyllä tosi hyvännäköinen tapaus. :)

 8. Avatar Minttu sanoo:

  Christina: Thx! Olen kyllä mielistynyt siihen itsekin… :)