Rokkänroll ei kuole koskaan!

tiistai 28. huhtikuu 2009

Likilegendaarinen vintage-putiikki Beyond Retro pitää hyvää huolta asiakkaittensa viihtymisestä. Ystävällisen ja auttavaisen henkilökunnan siivittämien ihanien shoppailuelämysten lisäksi Söderin putiikissa saa nauttia livemusiikista!

Ja jos haluat itse estradille, kannattaa ottaa yhteys putiikkiin (kontakt@beyondretro.com) – ehkä tie tähtiin aukeaa tätä kautta.. Kuulemma yksi Lykke Lin ensimmäisiä esiintymisiä oli juuri Beyond Retrossa!


2 Responses to “Rokkänroll ei kuole koskaan!”

  1. Avatar Anonymous sanoo:

    siis mistä noi kate moss ja heidi klum paidat on? ja onko niitä vielä saatavilla?

  2. Avatar Minttu sanoo:

    Anonymous: Tampereelta SiSi Stock -nimisestä putiikista. Ja kyllä niitä sinne vielä jäi aika paljon, vaikka me tehtiin parhaamme ostaaksemme varasto tyhjäksi. ;DD