Valkoiset klassikkotennarit a lá Keds

tiistai 28. huhtikuu 2009

Kävin tänään iltapäivällä pienellä juoksulenkillä kauniissa auringonpaisteessa. Oli kaikinpuolin hyvä meininkin, mutta vähän puolen välin jälkeen vatsaan alkoi sattua vähän vietävästi. Nyt lähinnä makoilen kippurassa toivon, että vihlova kipu menisi ohi. Olisi nimittäin vähän ihan tajuttomasti monenmoista duunia edessä… No, pikkuisen kuitenkin ilahdutti, kun lähettipoika toi ovelle laatikon, josta löytyi Kedsin vitivalkoiset klassikkotennarit.

Jonkun aikaa onkin ollut ostoslistalla uudet valkoiset tennarit. Jotenkin ne on sellainen perusjuttu, joka pitäisi löytyä aina varastoista. Mietiskelin pitkään, että hankkisin Conversen vitivalkoiset lo topit, mutta jotenkin se ei tuntunut järkevältä valinnalta. Monestakin syystä, vaikka en tosiaankaan perusta päätöksiäni pelkästään järkevyyteen. ;D

Ensinnäkin Converset tuntuvat jo niin muotibloggariunivormulta, että Mintun kaltaista sopuliakin alkaa tökkiä. Toisekseen, niin ihanasti rokkihenkiset kuin Converset ovatkin, itse käytän tennareita downgreidaamaan klassista siistiä pukeutumista. Rokkänroll-univormuun kuuluu ehdottomasti tappokorot! Tai vaihtoehtoisesti bootsit.
Vanhat Pumat ovat palvelleet tarkoituksessa erinomaisesti, mutta nyt niiden on aika päästä hyvin ansaitulle eläkkeelle. Edes perusteellinen puhdistus ei tee tossuista enää valkoisia, mutta puoliräjähtäneinä pihakenkinä ne saavat vielä joksikin aikaa uuden elämän.

En ole ihan täysin varma, olisinko itse päätynyt juuri Keds-merkkisiin tossuihin. Jotenkin ne tuntuvat jo vähän liiankin siivoilta ja imagoltaan preppymäisinä.
Kiskottuani tossut jalkaan, tajusin, etten ikinäkoskaanmilloinkaan ole pitänyt jaloissani mitään niin mukavaa ja pehmoista. Mukaanluettuna täydelliset Asicsin juoksutossuni.
Eli vaikka ulkonäöstä ja ”imagosta” tulee puolikas miinuspiste, on loppuarvostelu vahvasti plussan puolella!

Tosin en ole käppäillyt tennarit jalassa muuta kuin täällä kotona, joten testaus tositoimissa on vielä edessä.

Mitä mieltä olet, pitääkö garderobista löytyä omaan tyyliin sopivat tennarit?
Onko sinulla kokemuksia Kedsin tossuista? Mitä olet pitänyt?


15 Responses to “Valkoiset klassikkotennarit a lá Keds”

 1. Avatar Pipa sanoo:

  uu, noi on makeet! voisin iteki harkita.

 2. Avatar Anonymous sanoo:

  Mä olen ostanut samanlaiset itselleni ja voin kokemuksen kanssa sanoa että noi kengät on ihanan pehmeät jalassa! :)

 3. Avatar Suhkur sanoo:

  Sovittelin rapakon takana ihan samoja kenkiä, mutta totesin että haluun vähän ronskimmat kesätennarit ja eilen tajusin conssikaupassa, että ne Kedsit ois ollu sittenki ihan täydelliset:D Tosin hennesiltä taitaa saada samantyylisiä popoja, ku miun käytössä ne ei kestä kuitenkaan kun yhen kesän, etenki kun ne yleensä lähtee festaritennareiks loppukesästä:D

  Ja tuli muuten mieleen, että oliko se H&M feat Matthew Williamsonin setti minkä ostit, niin rayonia? Kun mie ostin pari paitaa jotka on samaa matskua ja ne pitäis pestä käsin, mut luuletko että ne uskaltais iskeä kolmeenkymppiin koneeseen, kun laiskimusmaksimus ei aina jaksais pestä käsin:D Vai meneekö siellä totaalisesti pilalle, et onks siulla käytännön kokemusta:)

 4. Avatar Ellie sanoo:

  Hyvännäköiset tennarit olet hankkinut. Mun mielestä pitää olla omaan tyyliin sopivat tennarit. Koskaan ei nimittäin tiedä jos tarvitseekin tennarit, koska aina ei voi hipsiä korkkareilla. Tennarit myös pelastavat monta ärsytyspäivää :)

 5. Avatar Anonymous sanoo:

  Mulla on Kedsejä joka värejä j kannattomia slipsejä (jotka siis näyttävät edestäpäin tennareilta). Toiseksi parhaat on mustat jossa on ruskeat nahkakanttaukset.

  Parhaat valkoiset kedsii olen ostanut jenkeistä ja ne on sitä ihanaa valkoista pesukonenahkaa. Materiaali on niin top secret ettei Keds päästä sitä jenkkien ulkopuolelle myyntiin, joten olen kuluttanut viimeiset pesunahka-kedsini ihan riekaleiksi ja toivon uutta pikaista matkaa jenkkeihin. Ostan matkalaukun taas täyteen kedsejä.

  On ihanaa kun voi heittää tennarit vaan pesukoneeseen ja sieltä tulee aina ja aina vaan melkein uutuuden valkoista hohtavat kedsit käyttöön.

  Olkoot prepyt, mutta nää on nii klssikot että jo nelkyt luvulla samoja käytettiin ja varmaan 60 vuotta eteenpäinkin.

  Pehmoisia askelia uusissa kedseissäsi :)

  UllaUrsula…(pikkasen kade jos ovat valkoista pesukonenahkaa….nyyh)

 6. Avatar Sara sanoo:

  Mun blogissa on sulle haaste! :)

 7. Avatar ruu sanoo:

  jep omat punaiset olleet vuoden verran käytössä, ihan mahtavat! tosin vähän hiostavat. mukavat kuitenkin ja minuun taas juuri tuo tyyli tennareissa iskee. jotenkin kivan keveätkin. je kestäneet hyvin :o

 8. Avatar pikkumyy sanoo:

  UllaUrsula, olen nähnyt netissä myynnissä nahkaisia (valkoisia ja mustia) kedsejä,eroaako ne jotenkin sitten tuosta pesunahasta? Luulen että on samoja, ja saa nykyään jenkkien ulkopuoleltakin :) Mutta Mintun tossut näyttäisi olevan lähemällä tarkastelulla ihan kankaiset. Hienot kuitenkin, ja pitänyt itsekkin jo monta kertaa hankkia!

 9. Avatar Nooruska sanoo:

  Noi on hienot, tarviinki uudet tennarit. Vansit vai Kedsit, siinäpä pulma. Tennarit on tosi kätsyt jos pitää kävellä paljon.

 10. Avatar Anonymous sanoo:

  Pikkumyy!

  Olis ihana saada netistä ne pesukonenahkaiset kedsit. Ostan kedsini La mattasta ja omistaja sano viime kesänä vielä, ettei ne saa myyntiin niitä pesukonenahkaisia kedsejä.

  Vansseja saa edusllisesti Ruoholahden Warehousesta, niin ei tartte tehdä vaikeita valintoja. Olen ostanut pojalleni niitä kasan ja kaikki sopii, vaikka luulis ettei esiteini-ikäinen suostu mihinkään mitä mutsi ehdottaa :)

  Yritän suffata netissä niiden kedsien perässä mitä haaveilen:)

  Ullis

 11. Avatar pikkumyy sanoo:

  Ullis! Itse bongasin kyseiset kedsit täältä http://www.brandos.fi/keds-naiset-364/ !

 12. Avatar Anonymous sanoo:

  Mulla on samanlaiset Kedsit pinkkinä ja mustana, ihanat <3

 13. Avatar Kirsi sanoo:

  Heip! Paita ja kynsilakka saapuivat ja ihania ovat! Kiitän ja kumarran!

 14. Avatar anni sanoo:

  ostin jenkeistä viime kesänä lilana nuo samaset kedsit. ovat kyllä oikeesti niin ihanat jalassa, eivätkä oo käytössä menny mikskään. hyvä ostos.

 15. Avatar Anonymous sanoo:

  Ostin viime kesänä mustat Kedsit. Ovat todella hyvää laatua. Ostin nimittäin liian pienet, enkä ole onnistunut venyttämään kenkiä niin ettei joka käyttökerren jälkeen varpaita kolottaisi aivan vietävästi. Kengät pysyy kuosissaan, toisin kuin henkkapaukan kopiot. Niissä kangas rypistyy ja pohja on tuntuu olemattomalta. Kedsit on sirot vaikka sukkisten ja hameen kanssa, consit kun näyttää joskus räpylöiltä. Hyvä valinta siis!