Ostoslistalle: namu ketjulaukku!

maanantai 04. toukokuu 2009

Muuttolaatikoita purkaessa on kummasti aikaa miettiä syntyjä syviä. Parhaimmillaan sitä vaipuu jonkinlaiseen transsiin ja pääsee kosketuksiin syvemmän minänsä kanssa. Mintun tämän päivän muutto ja zen -sessio henkistyi vallan hurjaksi ja hoksasin ehdottomasti tarvitsevani äklö-jäätelövärisen ketju-olkalaukun!

Miettikää nyt: farkkushortsit, valkoinen t-paita, kivat korkeat korot ja pinkki ketjulaukku heilumaan olkapäälle – ihan täydellistä! Sopisi myös erinomaisesti vähän asiallisensynkkään settiinkin mustan/tummanharmaan jakun ja pikku minarin kanssa tuomaan sitä kuuluisaa twistiä. Kuvan Lanvin olisi tietysti ihan ylivertainen herkkupallero. Tällä hetkellä visio on kyllä niin voimakas, että voisin kyllä langeta halppisversioonkin.
Friis Companyn olkalaukusta löytyy sopivasti ketjua, mutta onkohan se muuten vähän liian muovinen? Tosi harrastaja metsästäisi tietty aarteen kirppikseltä, mutta jotenkin nyt tuntuu ihan mahdottomalta ajatus, että kaiken omien kamojen tonkimisen lisäksi jaksua riittäisi vielä muuallekin…

(Ja eiku takasin hommiin! Täällä on kovasti pyydelty kotikuvia ja varmaan ainakin jotain paloja voin esitelläkin, kunhan vähän saadaan nurkkia järjestykseen… :D)


Kirjoittanut Indieplace KLO 21:04 Kommentit pois päältä artikkelissa Ostoslistalle: namu ketjulaukku!


 

Comments are closed.