Multitasking…

tiistai 30. kesäkuu 2009

Oon mä taitava! Osaan ottaa päivänasukuvia itselaukaisijalla ja sopia muotiviikkotreffejä samanaikaisesti!!

Aamulla iski karsea what-to-wear -paniikki. Olin päättänyt etukäteen, että laitan Dagmarin kauniin raitaneulemekon, mutta yhtäkkiä se tuntuikin ihan väärältä. Liian paljastavalta, liian ihonmyötäiseltä, liian raidalliselta… Noin sadannen asukokeilun jälkeen päädyin turvallisesti prittipaitaan ja keltaiseen mokkahameeseen.

Päivän ohjelmassa mm. Hope ja vaikka mitä muuta kivaa!

Image and video hosting by TinyPic

 • toppi, 5Preview + Weekday
 • hame, Mintun ompelimosta
 • sandaalit, Vagabond


4 Responses to “Multitasking…”

 1. Sara sanoo:

  Ootpas sä ruskee! Kiva asu ja sä oot tosi kaunis :-)

 2. Minttu sanoo:

  Sara: Voi kiitti!! Oon tainnut makoilla vähän auringossa… :D

 3. Kotikisu sanoo:

  Ooo, mikä rusketus!! :) Onko tosiaan hankittu pelkästään auringossa makoilemalla? Mun iho ei edes rusketu noin ruskeaksi, vaikka viettäisin koko kesän auringossa, sen takia joudun turvautumaan purkkirusketukseen. :(

 4. Minttu sanoo:

  Kotikisu: En ole ikinä testannut purkkirusketusta, mutta taitaa valotuksessa olla jotain, sillä ihan noin papu en kyllä ole. Aikas ruskea kylläkin, mutta kuva vääristää ainakin verrattuna ulkona otettuihin kuviin.