Loppuu ne pitkätkin lomat… :)

lauantai 25. heinäkuun 2009

Totaalisen suunnittelematon blogiloma yhdistettynä hartaasti odotettuun Tampereen-lomaan on nyt ohitse – eli I’M BACK!!

Reissua varten tehdyt suunnitelmat muuttuivat paikan päällä ja monta etukäteen ajateltua asiaa jäi tekemättä. Vielä tälläkään matkalla en onnistunut pääsemään tutustumaan aivan totaalisen valloittavaksi kuvailtuun Putiikki Rannalla -puotiin. Myös odottamani blogimiitti Sorsapuistossa jäi väliin, kun melontaretki Saarikylien ympäri aurinkoisessa ja tyynessä kesäillassa vei voiton.

Shoppailulle ei tullut juurikaan tilaisuuksia, kun pääasiassa nautin saunomisesta, uimisesta, ystävien tapaamisesta ja mustamakkaralla herkuttelusta. Muutama enemmän tai vähemmän harkittu hankinta tuli silti tehtyä.
Viking Linen taxfreestä mukaan tarttui Cliniquen Happy -tuoksun Summer spray -versio. Ihanan raikas ja keveä tuoksu, joka ihastutti myös suloisen kesäisen pullonsa ansiosta. (Miten niin pakkauksella on merkitystä!?)
Järkiostokseksi voi luokitella Cliniquen All About Eyes -silmänympärysvoiteen. Edellinen purnukka on lähes tyhjä ja elämä ilman silmänympärysvoidetta ei tietenkään tule kysymykseen! Kyseinen voide on mielestäni ihan parasta, mitä silmänympäryksen herkälle iholle voi sivellä. Olen testannut lähes kaikki Cliniquen muut versiot ja noin ziljoona muuta silmänympärysvoidetta eri hintaluokista, mutta palaan aina tähän. Yksinkertaisesti voittamaton!

Lyhyen Helsingin-visiitin aikana pyörähdin muutamassa putiikissa, mutta jotenkin en inspiroitunut mistään. Innostuin pyörimään kunnon turistin tavoin Kauppatorilla ja kaikkien virkattujen Suomi-pipojen, meripihkakorujen, porontaljojen ja muun turistikrääsän keskeltä bongasin pikkuriikkisen kojun, jossa myytin kerrassaan valloittavin printein koristeltuja simppeleitä fair trade -puuvillasta valmistettuja pussukoita, laukkuja ja muuta hauskaa.
Valinnan vaikeus yllätti – olisin mieluusti kantanut kotiin koko valikoiman Epäonnistunut Tyttö -kojusta! Lopulta päädyin kätsään kassiin, jonka hillittömän hauska, vanhojen tyttöpokkarien tyyliin toteutettu printti on aivan kertakaikkiaan pudottava!
En ensin edes tajunnut, että kyseessä ei ole aidot vanhat pokkarikannet vaan kuvitteellisen Lisa Gamblerin ”julkaisematon tuotanto”.
Nykyajan tyttö ja hallittu hysteria, Arsenikki ei lihota ja Dangerous Tango in Helsinki – osuvia ja hienosti toteutettuja printtejä. Tsekkaa kaikki ”pokkarin kannet” täältä!


6 Responses to “Loppuu ne pitkätkin lomat… :)”

 1. Avatar Micci sanoo:

  Ehdottomasti samaa mieltä tosta Cliniquen silmänympärysvoiteesta! Sellainen lähti tietenkin myös mulla mukaan viimeksi laivalla ollessani. :)

 2. Avatar Minttu sanoo:

  Micci: Yes! Jotkut tuotteet eivät ole klassikoita syyttä suotta!

 3. Avatar Senni sanoo:

  Mä ostin laivalta aivan sokkona just tota silmänympärysvoidetta… hyvää se on kyl ollu, en näköjään tehnyt huonoa ostosta :)

 4. Avatar Minttu sanoo:

  Senni: No sulle kävi hyvä säkä, kun osuit tuohon ihan sattumalta! Itselleni käy random-ostoksissa yleensä ihan päinvastoin… :D

 5. Avatar marsu sanoo:

  Ihana kassi! Tarviikin vierailla Hakaniemen hallissa tsekkaamassa putiikki eli kiitos vinkistä :)

 6. Avatar Minttu sanoo:

  Marsu: Seuraavaksi pitäisi saada tuolta kiva, juuri sopivan kokoinen "hippalaukku" jollain osuvalla printillä… :)