Leffailta ja ullakkolöytöjä

tiistai 28. heinäkuun 2009

Ajateltiin lähteä tänä iltana Peetun kanssa katsomaan Brüno leffassa. Onko joku nähnyt sitä? Mahtaakohan se olla ihan karsee??

Tykkäsin kyllä aikoinaan brittitelkussa esitetyistä Ali G -pätkistä ja muistaakseni Boratillakin oli hetkensä. Ihan ylenpalttiseksi peppuhuumorin ystäväksi en kyllä jaksa lukeutua. (yläasteella loistava enkun opettajani selosti huonon brittihuumorin ja huonon suomihuumorin eroja niin, että brittien oletetaan purskahtavan nauruun aina, kun näkyy alushousut ja suomalaisen, kun joku sanoo viina…). Toisaalta parodiat hyvin tuntemiltaan aihealueilta osuvat ja uppoavat aina tarkemmin kuin ylipäätään kohkaaminen.

Peetu kävi eilen löytöretkeilemässä Lizzien ullakolla. Kompiksen äidin vanha, taatusti kasari lyhyt kaulukseton farkkujakku on uusin lemppari.


Siis nuo farkkupaita-kaarevat kaksoistikatut leikkaukset!! Voiko olla ihanasti kasarimpaa!
Samoin helmiäispainonapit. Aitous on pienistä nyansseista kiinni!
Lähileffateatteriin ei tarvitse meikata. Minttukaan ei meikkaa… :)
Farkkujakun kanssa Peetulla on H&M:n musta teeppari ja ikivanha sähkönsininen versio Monkin rakastetusta Felicia-hameesta.


6 Responses to “Leffailta ja ullakkolöytöjä”

 1. Avatar tuike sanoo:

  Jan kommentoi sun blogin logoa: "Tosson lankoja" :-).

 2. Avatar Minttu sanoo:

  Tuike: Oon ollut aina sitä mieltä, että Jan on erityisen fiksu!! Virtuaalirutistuksia! :)

 3. Avatar Anonymous sanoo:

  Heissan darling

  Kävin katsomassa Brünon, odotin hauskoja huomioita muotimaailmasta. Ihan kamala!!!! Surullinen suorastaan. Ei kannata tuhlata aikaa siihen. Ei todellakaan. Ehkä dvd:llä parin viinipullon jälkeen.

  T: Katja A Helsingistä:-)

 4. Avatar Minttu sanoo:

  Katja: No odotin kanssa, että leffassa olisi vitsailtu ja väännelty nimenomaan muotimaailman pikantteja erikoispiirteitä. Niitähän olisi hyvin riittänyt kevyesti yhtä leffaa varten, niinkuin hyvin tiedämme… Sen sijaan komiikaksi näytti riittävän Brünon homous. Not fun… Jaiks!

 5. Avatar Elina sanoo:

  Heippa! Tää on nyt aika tuulesta temmattu juttu, mutta ei se mitään! :) Lähden huomenaamulla partioleirille ja jostain syystä mulle muistui mieleen, että kirjoitit olleesi joskus partiossa / sun tytöt ovat edelleen. Oliko näin? :b Tuli nimittäin sellainen ajatus, että saisiko partsapaidan yhdistettyä ihan arkiasuun? En tiedä millaiset paidat ruotsissa on, mutta ainakin mun paita (vanha malli kylläkin) näyttää jopa tosi hienolta, kun oikein katsoo! Mietin vaan että miten sen saisi yhdisteltyä fiksusti… Jos sulla on paita tallella niin olis kiva nähdä saisko siitä kivan asun. Vai onko tää ihan tuhoontuomittu idea? :D

 6. Avatar Minttu sanoo:

  Elina: Mielenkiintoinen ajatus! Kyllähän partiopaitaa tulee/tuli yhdisteltyä hameeseen ja farkkuihin ihan sujuvasti. Ja varsinkin syksyn muodin military-henkiseen tyyliin voisi saada mahtavan twistin partiopaidalla. Itse tykkään enemmän omasta vanhasta suomalaisesta tummansinisestä partiopaidasta, joka on reilun ja suoran mallinen. Ruotsalaisten muutama vuosi sitten uusittu on kyllä sävyltään ihan kaunis tumma sinivihreä, mutta jotenkin vartalonmyötäinen malli ja hiukan flanellimainen puuvilla ei ole yhtä "näyttävä" mielestäni… :) Täytyypä lähteä kaivelemaan vanhaa paitaa kellarista! :)