Kolme vinkkiä

torstai 30. heinäkuun 2009

YKSI

Huippu pistäytymisvinkki Vasastanin kulmilla liikkuville: Systrarna Lundberg on mukava, mutkaton, hinta-laatusuhteeltaan erinomainen pieni kortteliravintola.
Paikka on aikas pieni ja pöytävarauksia ei oteta, joten joskus pöytää joutuu odottelemaan hetken.
Annokset ovat isoja ja tyylinä huoleton sekoitamme-kaikkia-vaikutteita-ja-maistuvaa-perusbaariruokaa -meininki. Kai sitä jotkut sanovat cross kitcheniksi?
Nom nom nom nom nom nom nom nom nom nom nom nom nom nom nom nom nom nom nom…
Rörstrandsgatan on muutenkin visiitin arvoinen katu. Sen varrella on vähintään ziljoona kivaa ja kiinnostavaa putiikkia – kuten esim. Carin Wester osoitteessa Rörstrandsgatan 24.

KAKSI

Go 4 it vol. 2 -putiikin huipusta kesäalesta varaston hyllyille jääneet yksilöt ovat nyt ilmestyneet Go 4 it vol. 2 Outlettiin!! Skynda fynda!!

KOLME

Käytiin tosiaan katsomassa Peetun kanssa tiistaina Brüno… Torstain kolmas ja viimeinen vinkki on, että jos kaipaa hulvatonta parodiaa fäshion-maailmasta kannattaa ladata muutama sesonki AbFabia ennemmin kuin hukata sekuntiakaan elämästään Brünolle. Jos sen sijaan on kiinnostunut stereotyyppisistä ja jankkaavista homoseksivitseistä ja Borat-huumorin hailakasta uudelleenlämmittelystä, suosittelen elokuvaa lämpimästi. No okei, oli siinä pari osuvaa juttua.


One Response to “Kolme vinkkiä”

  1. Avatar Emma sanoo:

    Kiva blogi tää =) vaikken Ruotsissa asu, kävin kesällä.
    Ikävä kyllä en löytäny hyviä shoppauspaikkoja,vaan kaikkea samaa kuten Suomestakin.
    No, olihan sitä voinut vähän kierrellä, mutta aikaa oli todella vähän.