Thomas Sabolta kellomallisto!

torstai 27. elokuun 2009
Tähän asti lähinnä koruistaan ja charm club -konseptista tunnettu Thomas Sabo lanseeraa tänä syksynä oman kellomalliston. Uutukaiset, syys-lokakuun paikkeilla kauppoihin tulevat kellot esiteltiin eilen pressille. Kaikki pidempään blogiani seuranneet tietävät, että olen heikkona hiukan äijämäisiin kookkaisiin kelloihin. Siksi ei kai ole mikään ihme, että useampikin aikarauta sai sydämeni pamppailemaan…

Kellot ovat mielestäni aika klassisen ”rannekellomaisia”, jopa siinä määrin, että osa tuntui aika suoraan perinteisistä kellomalleista inspiroituneilta, ilman selkeää Thomas Sabo -identiteettiä. Ehkä tarkoitus onkin profiloitua kunnianarvoisaksi kellovalmistajaksi, sillä ihan ilmaisia nuo eivät ole. Hintahaarukka putiikeissa on kuulemma noin 400 – 1500 euroa – eli selkeästi ”pukukorukellojen” yläpuolella.

Osa malleista on ehkä vähän turhankin bling bling…

Selkeälinjainen rannekello, joka sopii niin miehelle kuin naisellekin (esim. Mintulle!).

Cartierin Tank oli joskus haavekello nr. 1 – tästä kaunokaisesta voisi tulla mainio korvike meanwhile

Mukana on toki muutama selkeästi Thomas Saboksi tunnistettava malli. Peace-merkki on kärsinyt parin viime sesongin symboli-innostuksen vuoksi lievän inflaation, mutta klassisentyylikkään kellomallin ja hippisymbolin ristiriita toimii silti kohtuullisesti.

Samassa tilaisuudessa esiteltiin syksyn korumallisto.
Muutama kaunis riipus osui silmiini. Onko kukaan muu huomannut, että sulat ovat selkeästi tämän sesongin kuumintahottia -juttu?

Sormusfani löysi useammankin herkun…

Massiivinen mikälie-kotkanpääsormus antaisi just sopivasti asennetta asuun kuin asuun.

Nostalgiset musadiggarit hei,

aivan pudottavan suloinen old school -levysoitinsormus. Pakko saada?

Jokaisen piinkovan (ha ha!) muotibloggarin sisällä asuu romanttinen pikkutyttö. Tai jotain.

Mitään muuta selitystä en keksi sille, että pikkuisin strassein somistettu sydänmedaljonki sai aikaan vakavaa heikotusta.

Ei, en todellakaan käytä tämän tyylisiä koruja.

Mutta onhan se silti aivan ihana! Hmmm, ehkä se toimisi pujotettuna vähän krouvimpaan ketjuun, vaikka sellaiseen pompulaiseen ja ripustettuna kaulaan kohtuullisen ylös – siis melko lyhyeen ketjuun. Mitäs sanotte?

Kaikenkarvainen kuolaaminen ei rajoittunut pelkästään esillä oleviin koruihin ja kelloihin.

Tapahtuman järjestäneessä Blackbird pressitoimistossa töissä oleva Anna käpsytteli ympäriinsä Acnen tajuttoman upeissa platform-nilkkureissa.

Gaaaah!!

(Anna kyllä kertoi, että kengät eivät ole maailman mukavimmat jalassa – edes 12 cm korot -skaalassa. Mutta hei, mitäs pienistä!)


Kirjoittanut Indieplace KLO 11:54 Kommentit pois päältä artikkelissa Thomas Sabolta kellomallisto!

TUNNISTEET:

 

Comments are closed.